Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Bor & Gasztro cikkek

  • 251 cikk

Ezek az olaszrizlingek már a tavaszhoz visznek közelebb 2017. 02. 22.

Végigkóstoltuk a legjobb balatoni olaszrizlingeket, borszakértőnk pedig kiválasztotta közülük a nyolc legjobbat.

Vörösborok télre a Balaton mindkét partjáról – II. rész 2017. 02. 11.

A balatoni vörösborokról szóló cikkünk második részében folytatjuk a tó körüli barangolást, bemutatva a következő nyolc kedvenc tételünket.

Vörösborok télire a Balaton mindkét partjáról – I. rész 2017. 01. 27.

Kevés szó esik a balatoni vörösekről, pedig megérdemlik a figyelmet. Kétrészes sorozatunkban 2x8 vörösbort mutatunk be – szó esik az ízről, a készítőkről és az árról is.

"Apám csak a mandulafa alatt akart borozgatni. Ennél egy kicsit több lett belőle" - Szent Donát Birtok 2017. 01. 23.

A Szent Donát Birtok dűlőjén 20 éve még pince sem volt, ma a boraikat Michelin-csillagos éttermek viszik Nyugat-Európába. Hosszú interjút készítettünk a vezetőjükkel.

Egyedül a fakanalak nem fagynak be - Balatoni éttermek, télen is nyitva 2017. 01. 05.

Több mint harminc remek éttermet találtunk, amelyeket egyáltalán nem zavar a hideg és a fagy. Mutatjuk őket sorban.

Most már jöhet a vörös, a fehér és a pálinka! - 8+1 ünnepi ital 2016. 12. 22.

Aki eddig tanácstalan volt az ünnepi borválasztást illetően, mostantól nem lesz az.

Ebből a titkos borteraszból lehet Csopak új kedvenc helye 2016. 12. 08.

Petrányiék már 15 éve borászkodnak Csopakon. Vannak Kódex-boraik, pazar kilátásuk és megnyitottak egy eddig eltitkolt konyhát is.

Hajnali ködmámortól a fahordókig - szüreti képgaléria 2016. 12. 01.

Októberben a Gutman Borpince egyik szüreti napján jártunk. Kiderült, miért jó Kötcse a vörösboroknak, és közelről láttuk, hogy a szüret valójában mennyire kemény munka.

További találatok betöltése