Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Bor & Gasztro cikkek

  • 337 cikk

Ebben az alig ezer fős községben főz az egyik leghíresebb magyar séf 2017. 10. 17.

Sümegprágán pont nem rókagombával és zöldbabbal tálalt dámvad szűzpecsenyét várnánk egy vendégház étlapján. Kivéve, ha Kalla Kálmán vendégházáról van szó.

„Mi a klasszikus konyhában hiszünk. Némi csavarral, persze.” 2017. 10. 13.

Tavalyi látogatásunkat követően ismét elmentünk a badacsonyi Borbarátokhoz, hogy megtudjuk hogyan kell egy korszerű családi panziót és éttermet fenntartani.

„Nehéz a méhek élete, bele sem gondolunk, mennyire” 2017. 10. 04.

Tóth Zoltán zamárdi méhésznek sikerült megvalósítania egy ideált: kivonult a természetbe, ahol méheivel foglalatoskodik, közben olvas, tanul és mereng- elvégre filozófus.

Ilyen az élet egy pékségben – képgaléria 2017. 09. 29.

Megnéztük, hogy születnek a kenyerek, briósok, kiflik és galette-ek Kisapátiban. Végigkövettük a Búzalelke Pékség egy napját.

Változtasd meg életed, nyiss egy pékséget Füreden 2017. 09. 27.

Hamarosan megnyílik Balatonfüred első kézműves péksége. A nyitás előtt, a próbasütésen jártunk a Péklánynál, Zeliska Orsinál.

Akkor is új utakat keres, ha mindig beletörik valamibe a bicskája 2017. 09. 26.

Élete első munkanapján még a vendégre öntötte a sört, most már az újhullám élharcosa és minél több helyi alapanyagot szeretne használni.

Tényleg kiemelkedő lesz az idei évjárat? 2017. 09. 25.

Megkérdeztünk három balatoni borászt arról, hogy szerintük milyen lesz az idei termés.

Ritkán kóstolhatunk ennyi jó somlói bort egy helyen 2017. 09. 19.

27 bor, 15 borászat, 10 év és pár évszázad tapasztalat gyűlik össze szeptemberben.

További találatok betöltése