Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Bor & Gasztro cikkek

  • 247 cikk

Egyedül a fakanalak nem fagynak be - Balatoni éttermek, télen is nyitva 2017. 01. 05.

Több mint harminc remek éttermet találtunk, amelyeket egyáltalán nem zavar a hideg és a fagy. Mutatjuk őket sorban.

Most már jöhet a vörös, a fehér és a pálinka! - 8+1 ünnepi ital 2016. 12. 22.

Aki eddig tanácstalan volt az ünnepi borválasztást illetően, mostantól nem lesz az.

Ebből a titkos borteraszból lehet Csopak új kedvenc helye 2016. 12. 08.

Petrányiék már 15 éve borászkodnak Csopakon. Vannak Kódex-boraik, pazar kilátásuk és megnyitottak egy eddig eltitkolt konyhát is.

Hajnali ködmámortól a fahordókig - szüreti képgaléria 2016. 12. 01.

Októberben a Gutman Borpince egyik szüreti napján jártunk. Kiderült, miért jó Kötcse a vörösboroknak, és közelről láttuk, hogy a szüret valójában mennyire kemény munka.

Még nincs negyven, mégis őt tartják az ország egyik legjobb borászának 2016. 11. 30.

Borbély Tamás mögött ott áll a teljes családi borászat, ezért van ott az Év Borásza díj esélyesei között. Titok nincs, csak jó munkamegosztás.

"Beleállunk, és nyitunk télen egy bisztrót Füreden!" 2016. 11. 26.

A Morzsa Guruló Bisztró tulajdonosai a füredi Blaha Lujza utcában nyitják meg első állandó helyüket. De miért télen és mi lesz így a híres food truck sorsa?

Mit kapsz Keszthelyen egy kastély pincéjében és egy télre befűtött kertben? 2016. 11. 24.

Két egymástól különböző keszthelyi éttermet néztünk meg, mit tudnak ősszel nyújtani. Egy közös van bennük: a magas minőség.

A Gault&Millau a Balatont is alaposan kiértékelte 2016. 11. 16.

A sztáréttermek mellett néhány meglepő helyezést is hozott a Gault&Millau idei kiadványa. Összeszedtük, kiket rangsoroltak legjobbnak idén a Balatonnál.

További találatok betöltése