Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Bor & Gasztro cikkek

  • 354 cikk

A szemesi Kistücsök konyhájától a torinói Bocuse d'Orig 2018. 02. 14.

Pohner Ádám a Kistücsökben kialakított kis konyhában készült a Bocuse d'Or hazai döntőjére és Facebookon keresett helyi alapanyagokat. Leültünk vele beszélgetni.

A név más, a szellemiség nem: mit tud a Gusto 13, amit a régi Chianti nem? 2018. 02. 13.

Az ügyvezető szerint a veszprémiekhez akarták közelebb hozni a város híres éttermét, a Chiantit. Megnéztük az új Gusto13-at.

A balatonszemesi Kistücsök séfhelyettese nyerte a hazai Bocuse d'Or döntőjét 2018. 02. 09.

Pohner Ádám hónapokig készült a versenyre, és a Facebookon kérte, hogy kiváló hazai alapanyagokat ajánljanak neki. Úgy tűnik, hogy megérte.

Eddig ritkán látott nagyvad bukkant fel Badacsony közepén 2018. 02. 08.

A felújított Hotel Neptun és étterme, a vadhúsokra specializálódott Tilia Borvendéglő új, markáns szereplővé válhat Badacsony központjában.

Bezár a keszthelyi Paletta, de már az is megvan, hol nyitnak ki újra 2018. 02. 01.

Idén a déli partra koncentrálódik a Paletta-életérzés, hiszen Balatonboglár és Fonyód után Siófokon is találkozhatunk Bezerics Daniék konyhájával.

Balatonlellén ezen a hétvégén felfalják a farsangot 2018. 02. 01.

Huszonnégy vendéglátóhely összefogott Balatonlellén és Balatonbogláron. Így született a Lellei Gasztro Farsang.

Különleges veszprémi gulyásról és hegymagasi pincészetről áradozik a Le Monde 2018. 01. 26.

A neves francia lap még decemberben publikált rövid útikalauzt Magyarországhoz. Szerintük a téli Balaton környékét is érdemes útba ejteni.

Most a hazai sommelier-k díjazták a Kreinbacher Birtokot 2017. 12. 19.

Pezsgőjük és a termőterületet jól tükröző boraik miatt kapták a díjat.

További találatok betöltése