Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Még a legjobbak között is győzött a Kistücsök

Bor & Gasztro - Cikkek

2017. május 22., hétfő — We Love Balaton

Fotó: Sebestyén Blanka - We Love Balaton

A balatonszemesiek bodzás-epres tokhala lett a Gourmet Fesztivál legjobb étele.

Kistücsök Étterem

8636 Balatonszemes, Bajcsy Zsilinszky út 25.
+36 84 360 133

Hétvégén a fővárosi Millenáris Parkban megrendezték a Gourmet Fesztivált, amelynek története során először díjazták a legjobb kiállítókat. A szakmai zsűri döntése alapján a legjobb ételt a balatonszemesi Kistücsök Étterem mutatta be: tokhalat készítettek, bodzás íróval és eperrel. A zsűri a legjobb kiállító díját is egy vidéki étteremnek, az encsi Anyukám Mondtának adta.

Fotó: Gourmet Fesztivál

A közönség is szavazott, ők a fővárosi Funky Pho által készített Báhn Mit választották a legjobb ételnek, a közönség kedvenc kiállítója pedig a gyöngyösi Bori Mami Étterem lett. A Kulináris Innovációs Díjat a budapesti Rosenstein Vendéglőnek ítélték, a mangalica és eper újszerű felhasználása, a kitelepüléshez kötődő innovatív elemek és fenntarthatósággal kapcsolatos kezdeményezések alapján.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!