Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

McDonald’s BringaMánia Tour de Balaton

McDonald’s BringaMánia Tour de Balaton @ Balatonföldvári vitorláskikötő
Balatonföldvári vitorláskikötő
8623 Balatonföldvár, kikötő
Részletek

500 - 7000 Ft máj270600 -tól
máj27 -ig

Mindenkit szeretettel várnak egy kellemes tekerésre a Magyar Tenger körül május 27-én. Az 5 távból mindenki kiválaszthatja az edzettségi szintjének megfelelőt.

Balatonföldvári vitorláskikötő

8623 Balatonföldvár, kikötő
+36 20 972 2501

Távok:

Balaton_206  
A 206 km-es, embert próbáló túra szombaton reggel (pontosabban hajnali) 6 órakor indul és az óramutató járásával megegyező irányba kerüli meg a tavat. A túra résztvevői este, sötétedéskor érkeznek vissza Siófok felől Balatonföldvárra. Igazi erőpróba a legelszántabbaknak! 

Balaton_146
Szintén reggel 6 órakor induló bringás erőpróba, Tihanyi kompozással. Rövidebb, de még mindig kihívást jelentő 146 kilométeres tekerés a nyugati medence körül, amit a közös kompozás tesz még nagyobb élménnyé. Szántódra visszaérve már csak néhány kilométert kell tekerni a balatonföldvári rendezvényközpontig.

Balaton_86
Szombaton 10 órakor indul a harmadik túra, amelynek távja „csak” 86 km. Ők Szántód felé veszik az irányt, és egy rövid tekerés után komppal szelik át a Balatont. A Tihanyba érkezés után az útvonal  megegyezik a 206 kilométeres táv útvonalával, tehát Tihany után ők is a jobb oldalon láthatják a tavat menet közben. A 86 km-es táv visszaérkezése délután 4-5 óra körül várható Balatonföldvárra.

Balaton_32
Egy táv kifejezetten a családoknak! Azoknak ajánljuk, akik szívesen nekivágnának a gyerkőcökkel egy kellemes, Balaton-parti bringatúrának. A tempó kényelmes, az összesen 32 km-es táv nem túl hosszú, ideális hétvégi program az egész családnak. Félúton egy hosszabb pihenő és meglepetés programok várják a kicsitket és nagyokat!

Balaton_6 
Bringás túra gyerekeknek és kisgyermekes családoknak. A Keleti Strandról induló Balaton 6 köröcskén a gyerekek is bringázhatnak egy jót. Amíg a túrázók a távot teljesítik, a szervezők a balatonföldvári keleti strandon bringás erőpróbával, látványos bemutatókkal és sok más színes programokkal  várják az érdeklődőket.

A nevezésről és a részvételi díjakról bővebb információt találtok az esemény honlapján.

Hasonló események