Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Sárffy Uradalmi Vendégház

Hotelek & Szállások - Vendégházak & Apartmanok

A Balatontól 6 kilométerre, csend és élet találkozásánál, a festői Kisdörgicse szélén találjuk a Sárffy Uradalmi Vendégházat. Az egykori uradalmi épületet a Sárffy család 1890-ben építtette, ekkor hatalmas birtok és kőbánya is tartozott hozzá. Később igazi kultúrközponttá vált: bált és mozit szerveztek ide és itt nézték a falu első televízióját is az érdeklődők. Az  épület az 1980-as években olyan rossz állapotba került, hogy lakhatatlanná vált, de 2001-ben megtalálta modern kori gazdáját: ekkor kezdte meg a felújítást a mostani tulajdonos Giebiszer Tamás és Sipeki Katalin.

Az épületet és a környezetét elnézve tökéletes kezekbe került. A csodálatos birtokon a szobák, az apartmanok és a superior apartman mellett az egykori gazdasági épületből átalakított közösségi térben élvezhetjük a finom fogásokat, kemencés ételeket és süteményeket, ha pedig igazi pihenésre vágyunk, az igényes kialakítású pihenőkert ad árnyékot, a medence pedig remekül hűsít.

A Sárffy Vendégházat azoknak ajánljuk, akik a legmagasabb színvonalú falusi szálláshelyet keresik, és szívesen átélik, milyen lehetett egykor a mesés természeti környezetben a pezsgő társasági élet hangulata. Az apartmanok kialakítása lehetővé teszi a teljes elvonulást, a gasztronómiai élmény feledhetetlen, a miliő igényes, egyedi kialakítású és maximálisan tiszteletben tartja az uradalom örökségét. Nem csodálkozunk, ha a vendégek néhány napig ki sem teszik a lábukat a birtokról: itt minden megvan, ami a balatoni boldogsághoz kell.

Elérhetőség

8244 Dörgicse, Diófa utca 14.
+36 70 770 6945
Módosítanál? Küldd el!

Árkategória €€€€

Nyitva tartás

Bejelentkezés 16-22 óráig, kijelentkezés 10 óráig.

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

Programok