Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Csernus Tibor Aktjai

Csernus Tibor Aktjai @ KOGART Tihany
KOGART Tihany
8237 Tihany, Kossuth Lajos utca 10.
Részletek

0 - 1300 Ft ápr07 -tól
jún27 -ig

Csernus Tibornak, a huszadik század egyik legjelentősebb magyar festőművészének állít emléket a KOGART tárlata. Életművének jelentős részét modell- és aktrajzok teszik ki, ezekből válogatták össze a kiállítás anyagát.

A nyitvatartásról és a belépők áráról ITT kaphatsz több információt.

KOGART Tihany

8237 Tihany, Kossuth Lajos utca 10.
+36 30 955 5958

Ritka, hogy egy jelentős képzőművész életműve a halála után is egybentartható, de Csernus alkotásai - 50 festmény, közel 300 akvarell, pasztell és szénrajz, 550 könyvillusztráció és megszámlálhatatlan mennyiségű skicc - a Kovács Gábor Művészeti Alapítvány birtokába kerültek. Szabadon válogathattak közülük, hogy a közönség hiteles képet kapjon a művész munkásságáról.

Hasonló események

Mozdulj Balaton 2017

Ábrahámhegy, Alsóörs, Badacsonytomaj, Balatonakali, Balatonakarattya, Balatonalmádi, Balatonberény, Balatonboglár, Balatonederics, Balatonfenyves, Balatonföldvár, Balatonfüred, Balatonfűzfő, Balatongyörök, Balatonlelle, Balatonmáriafürdő, Balatonőszöd, Balatonszárszó, Balatonszemes, Balatonszepezd, Balatonudvari, Balatonvilágos, Csopak, Fonyód, Gyenesdiás, Keszthely, Révfülöp, Siófok, Szántód, Szigliget, Tihany, Vonyarcvashegy, Zamárdi, Zánka
2017.08.26. 02:00
Ingyenes