Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Cikkek a We Love Balatonon

  • 23 cikk

A Balaton már gyerekkoromban is egy nyitott, szabad része volt az országnak 2018. 06. 21.

A Margaret Island énekesnője Fonyódon nőtt fel, a zenekar tagjai pedig Bogláron találkoztak először. Leültünk beszélgetni Lábas Vikivel.

Szigorúan felnőtteknek szól ez a darabka Svájc a Csobánc lábánál 2018. 06. 19.

A Villa Tolnay leginkább a teljes kikapcsolódásra vágyó párokat szólítja meg, és ahogy a szerelem folyamatosan fejlődik, úgy a hely is nagy terveket dédelget.

Nápolyi típusú pizzával erősít a Pura Vida Port 2018. 06. 14.

A korábban tapolcai éttermükben megszokott ízekkel, és néhány igazi újdonsággal nyitott ki a Pura Vida Port a keszthelyi kikötőben. Megnéztük, mire számíthatunk náluk.

"Még nem tudom felfogni, hogy négy helyett kétszáz embernek főzök" 2018. 06. 12.

Vega és vegán étterem, kávézó, söröző egyben. Akár családdal érkezőknek is ajánlott. A Veganeeta Home pár hét alatt Balatonalmádi új kedvence lett.

Hagyomány és evolúció: Csopakon új szelek fújnak 2018. 05. 30.

Helyi alapanyagok felhasználása, elfeledett hagyományok újjáélesztése, közérthető magyar konyha - egyre több csopaki étterem erre törekszik.

Feljössz, és egy pillanatra bennakad a lélegzeted, ahogy körbenézel 2018. 05. 22.

Badacsony környékének egyik slágerterasza lehet a Csendes Dűlő Szőlőbirtok új vendégfogadó része. Olyan hely ez, ahol a kilátásról csak a borok vonhatják el a figyelmet.

Várom már, hogy a Balaton közepén zenéljünk 2018. 05. 16.

Zenészek Balatonhoz fűződő viszonyát körüljáró sorozatunk első részében Marsalkó Dávidot kérdeztük például arról, hol érzi a legjobban magát a tó környékén.

Megnyílt Balatonfüred új kiállítótere és kulturális központja 2018. 04. 04.

Újabb helyszín miatt érdemes elhagyni Balatonfüreden elhagyni a partot, és az óváros felé venni az irányt. Főleg, ha Mark Zuckerberg életére is kíváncsiak vagyunk.

További találatok betöltése
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben