Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Cikkek a We Love Balatonon

  • 7 cikk

Van jó vörösbor a Balatonon? 2018. 12. 07.

A Balaton körüli borászok évek óta építik az olaszrizling hírnevét, emiatt talán kevesebb szó esik más bortípusokról, főleg a vörösekről, melyeknek fesztiváljuk is van.

Egyszervolt vulkánok borai - Mit érdemes tudni a badacsonyi borvidékről? 2018. 11. 23.

Talán pontosabb lenne a Tanúhegyek borvidéke megnevezés, hiszen a Badacsonyi borvidék jóval nagyobb területet jelöl a névadó hegynél.

Tíz igazán különleges balatoni bor 2018. 08. 28.

Elég, ha csak Badacsonyra gondolunk és máris sorolhatjuk a kéknyelű, a budai zöld vagy a rózsakő nevét.

Mit kell tudni a Balaton déli partjának borairól? 2018. 08. 07.

Nagy a fajtagazdagság, sokféle szőlő terem, így igazán változatos borok készülnek itt, mindenki megtalálja a kedvére valót.

Mit kell tudni a csopaki borvidékről? 2018. 07. 30.

Augusztus 2. és 4. között rendezik meg a Paloznaki Jazzpikniket, ahol a környék borai is főszerephez jutnak. Mit érdemes tudni a Balatonfüred-Csopaki Borvidék borairól?

Tíz balatoni olaszrizling, nem csak nyárra 2018. 07. 23.

Ez az egyik legelterjedtebb fehérborszőlő Magyarországon. Egyszerű vagy komplex, könnyed vagy fűszeres, mindenki megtalálja magának a legkedvezőbb ízvilágot.

Bortúrát tervezel? Ide menj! 2018. 07. 10.

Nincs könnyű dolgunk, ha borászatokat kell ajánlani – egyszerűen olyan sok a klassz célpont, hogy nehéz kiválasztani párat. Megpróbálunk segíteni.

További találatok betöltése
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben