Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

7 balatoni strand, ahova érdemes kiülni borozni

Aktív Balaton - Cikkek

2018. augusztus 8., szerda — Andor Márió

Fotó: Hölvényi Kristóf - We Love Balaton

Mostanában a rekkenő hőség olvaszt magába mindent és mindenkit, így csak egy hűsítő baráti borozgatás jelenthet erre megoldást a Balatonnál. Kapjatok fel pár üveg bort, válasszátok ki a legmenőbb balatoni háttérképet és töltsétek együtt a forró estéket! Segítségül összegyűjtöttük a legjobb helyeket, hogy tényleg már csak koccintanotok kelljen.

Pálköve strandfürdő

Fotó: Hölvényi Kristóf - We Love Balaton

Pálkövei strand

8254 Pálköve, Kéktó utca
Pálkövei strand a facebookon
Részletek

A pálkövei strand és part az egyik legérintetlenebb zuga a Balatonnak. A balatoni retró korszak itt nem múlt el nyomtalanul, cserébe megőrizte szerethető arcát. A hely nyugalma, hangulata a Badacsonnyal a háttérben arra késztet, hogy elővegyük kedvenc sztorijainkat egy hűsítő bor és a régi barátok társaságában.

Révfülöp, Szigeti Strand

Fotó: Hölvényi Kristóf - We Love Balaton

Révfülöp Szigeti strand

8253 Révfülöp, Sziget utca
Révfülöp Szigeti strand a facebookon
Részletek

A révfülöpi strand a Káli-medence kapujának kedvelt strandja, ahol autentikus környezetben élhetjük át az igazi balatoni érzést. Azt, amit szívesen megosztanánk a barátainkkal is vagy ők velünk.

Csopaki strand

Fotó: Hölvényi Kristóf - We Love Balaton

Csopak strand

8229 Csopak, Örkény sétány 1.
Csopak strand a facebookon
Részletek

Csopakot most nem csak a híres dűlői, vagy a Balaton legnagyobb csúszdája miatt érdemes felkeresnünk, hanem a kora esti panorámája miatt. Pár behűtött boros flaska és néhány barát tökéletes tóparti estét képes varázsolni.

Fonyód, Báthori utcai szabadstrand

Fotó: Hölvényi Kristóf - We Love Balaton

Fonyód Báthori utcai szabadstrand

Részletek

A legtöbb déli parti aforizma talán pont Fonyódon és annak háttérképe kapcsán született. De újabb történetek is kerekedhetnek a hosszan elnyúló, kerítésmentes, vadregényes környezetben.

Zamárdi szabadstrand

Fotó: Hölvényi Kristóf - We Love Balaton

Zamárdi Nagystrand

8621 Zamárdi, Margó Ede sétány
Részletek

A Balaton első számú szabadstrandja első számú választás egy esti borozgatáshoz, ha épp a környéken járunk és mondjuk a parton borozgatnánk. Az itteni tihanyi háttérképnél szebbet úgysem tudunk letölteni, így minden adott a nagy baráti beszélgetésekhez.

Balatongyöröki strand

Fotó: Hölvényi Kristóf - We Love Balaton

Balatongyöröki strand

8313 Balatongyörök, Kossuth Lajos utca (vasútállomással szemben)
Balatongyöröki strand a facebookon
Részletek

Azt mondják, a györöki strandé a legszebb balatoni panoráma. Ezzel nyilván sok helyen vitatkoznának, de a Badacsony tanúhegyét azért mindenki odarakná a saját strandja mögé. Itt nem kell, ott van.

Keszthely, Pannon Egyetemi vízisporttelep

Fotó: Hölvényi Kristóf - We Love Balaton

A Keszthelyi-öböl nem a látképéről híres, itt mégis találunk egy rendkívül hangulatos és eldugott strandot. Noha nem túl sokatmondó a neve, mégis olyan élménnyel kínál meg bennünket, hogy az rögtön rabul ejt. A szebb napokat látott és szebb napokra váró Hotel Helikon szomszédságában bújik meg az a pici, mindössze néhány stégből álló strand, ahol lábat lógatva elmélkedhetünk múlton, jelenen vagy a jövőn.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben