Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

A Badacsonyt benőtte az őserdő – videó

Aktív Balaton - Cikkek

2015. szeptember 24., csütörtök — We Love Balaton

Fotó: Gyapay Zsolt

Két nagyszerű drónvideót találtunk: az egyik a szigligeti várat járja körbe, a másik pedig a Badacsonyt és a bazaltorgonáit mutatja egyre közelebbről.

A Vimeo-n akadtunk mindkét videóra, de sajnos a szerző pontos nevét nem látjuk, csak azt, hogy a BB Shots Aerial nevű profil töltötte fel, amely még kb. 100 másik látványos drónvideót is megosztott már. Először a szigligeti várat és a hihetetlen kilátást mutatjuk a Balatonra és a tó északi partjára. Mindehhez pedig a hatás kedvéért olyan zenét társítanak, mintha valaki a hanszimmer.mp3-at töltötte volna fel hangsávra. Kicsit Trónok Harca-érzés.

A másik videón csupán annyi történik, hogy nagyon lassan közelítünk a Badacsony felé, ahol egyre jobban és pontosabban kirajzolódnak azok a híres bazaltorgonák, közben mi pedig a zöld összes létező árnyalatát megfigyelhetjük. Tény, hogy ebből a szögből ritkábban látjuk a Badacsonyt, és első ránézésre simán összekevernénk valamilyen esőerdővel az Amazonas vidékéről.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben