Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

A Balaton Sound óriáskerekét is meghódította az Esernyős Ember

Aktív Balaton - Cikkek

2019. július 9., kedd — We Love Balaton

Fotó: Kálló Péter - Rockstar Photographers (Facebook)

Látogatórekordot döntött a Sound, idén 172 ezren buliztak Zamárdiban a hétvégén. Egyikük egészen az óriáskerék tetejéig mászott.

Az Esernyős Embert onnan lehet felismerni, hogy időnként lehetetlen magaslatokon tűnik fel, tavaly például a We Love Budapest is írt róla, amikor látványos drónfotók készültek egyik akciójáról, amikor a Budavári Palota kupoláján egyensúlyozott. Szokás szerint kifogástalan eleganciával, cilinderben, fekete esernyővel.

Az Esernyős Ember most a Balatont vette célba, a Balaton Soundon felállított (de a mászás idejére leállított) óriáskerék lett a célpontja, aminek a tetejére nem az egyik kabinban ment fel, hanem felmászott a körív tetejére. Itt aztán leporolta nadrágját, felkapta a cilindert, kinyitotta az esernyőt és belenézett a tájba. A We Love Balatonnak is fotózó Kálló Péter örökítette meg a mutatványt drónvideón, itt pedig egy 360 fokos panorámafotón látható az eset:

A Balaton Soudon azonban nemcsak az Esernyős Ember érezte jól magát, a szervezők közleménye szerint rekordszámú látogató, 172 ezer ember ment el az elektronikus zenei fesztiválra. Annyira sokan voltak, hogy szombaton a fesztivál hivatalosan is megtelt. Új, ibizai hangulatú helyszínt (The Club) is felavattak, menő dj-k és hip-hop előadók léptek fel, a látványvilág minden eddiginél nagyobb hangsúlyt kapott, de a környezetvédelemre is hangsúlyt fektettek és a bulizók biztonságáért létrehozott Safety First program is jól működött.

A We Love Balaton a MOL Nagyon Balaton partnere és médiatámogatója.


Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben