Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

A Balatonon is keressük az év kutyabarát helyeit

Aktív Balaton - Cikkek

2016. szeptember 19., hétfő — We Love Balaton

Október 10-től indul a közönségszavazás a Év Kutyabarát Helye címért, a szakmai zsűri díjait pedig a Kutyabarat.hu osztja majd ki.

Örömteli változás az idei évtől, hogy már öt kutyabarát strand is várja az ebekkel nyaralókat a Balatonon. Nem titkolt szándéka a Kutyabarat.hu csapatának, hogy ez a szám egyre feljebb menjen, még több szálláshelyen, étteremben és vendéglátóegységben élvezhessük a pihenést négylábú barátaink társaságában. A helyzet javítása érdekében idén harmadjára hirdették meg az Év Kutyabarát Helye versenyt, ahová éttermek, sörözők, kávézók és cukrászdák jelentkezését várják.

A jelentkezés szeptember 15-én indult a versenyzők számára, közönségszavazás pedig október 10-től lehetséges a Kutyabarat.hu oldalán. A vendéglátóhelyek számára is fontos megjelenési lehetőséget biztosít ez a verseny, mert sokan ez alapján választanak maguknak úticélt. A legtöbb helyen még mindig kizáró oknak számít, ha valaki kutyával akar bemenni, így azok, akik szívesen látják őket is, most megmutathatják éttermüket vagy romkocsmájukat annak a nem is olyan kicsi piaci résnek, a magyarországi kétmillió felelős kutyatartónak. Az eddigi nyertesek, akik közt ott van a BL Yachtklub és a Szeremley Borház is, büszkén viselik ezt a címet, és munkájukkal népszerűsítik ezt a fontos társadalmi ügyet, a felelős kutyatartást.

Fotó: Heim Alexandra - We Love Balaton

A verseny kiírását itt találjátok, a szavazás pedig itt érhető majd el október 10-től, de ha tudtok menő kutyás helyeket a Balatonon, már most érdemes felírni magatoknak őket, hátha viszontlátjátok a nevüket a nevezők közt!

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben