Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

A Nemzeti Regatta is az 50 éves Siófokot ünnepli

Aktív Balaton - Cikkek

2018. június 8., péntek — Rutai Lili

Fotó: Kőrösi Tamás - WeLoveBalaton

Június 9-én és 10-én immár harmadik alkalommal rendezik meg Siófokon a Nemzeti Regattát. Partot érni is érdemes lesz a jó koncertek és ételek miatt.

Nemzeti Regatta 2018

Ingyenes
2018. június 9., szombat 8:00:00
2018. június 10., vasárnap 19:00:00

@ Siófoki vitorláskikötő

8600 Siófok, Krúdy sétány
+36 20 277 6664

Siófok idén ünnepli várossá válásának 50. évfordulóját. December 31., a tényleges születésnap ugyan még messze van, de mikor máskor jó ünnepelni, ha nem nyáron? A település, a Balatoni Hajózási Zrt.-vel és a Magyar Vitorlás Szövetséggel kéz a kézben harmadik alkalommal trombitálja össze az amatőr vitorlázókat, a Nemzeti Regattát - ezzel is megemlékezve e fontos jubileumról. 

Mire számíthatunk a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében, június második hétvégéjén vízre szálló egységektől? "Közéleti szereplők akár vitorlázási rutin nélkül. Résztvevők a gazdaság, a kultúra, a művészet, a politika, a sport világából, vagy hétköznapi emberek, akik saját településüket két napon át vízen és földön sportolva, főzve, színpadon bemutatkozva, komolykodva és nevetve, tiszta szívvel képviselik a többezres közönség előtt" -írják az esemény honlapján.

Fotó: Kőrösi Tamás - WeLoveBalaton

Az egész napos sportolás után szombaton Király Viktor és a TNT, vasárnap  a Kowalsky meg a Vega lazítja az izmokat. 

További információkkal a rendezvény Facebook oldala szolgál.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben