Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

„Almost famous” – Balaton Camino, 1. nap

Aktív Balaton - Cikkek

2017. február 16., csütörtök — We Love Balaton

Fotó: Balaton Camino

„Kár, hogy nem tudunk érdekesebben sétálni!” Fogalmazódott meg a Balaton Camino három bevállalós kiötlőjében, amikor az első, Balatonföldvártól Siófokig tartó túrájukat mindenhonnan kilógó kamerák, drónok és mikrofonok kísérték. Ekkora érdeklődésre ők sem számítottak – jól meg is hatódtak ettől.

A három lány tegnap indult és a tervek szerint február 24-én érnek célba a tavat körbelépegető túrán. A 200 km-es „séta” első napján közel 30 000 lépést tettek meg és a legjobban az az érdeklődés lepte meg őket, ami a megmozdulásukat kísérte.

Fotó: Balaton Camino

„Azt hiszem annál a pontnál kezdtük el mégis egy Woody Allen filmben érezni magunkat, amikor 10 perc séta után egy kamera bukkant elő a fák közül. Aztán egy kicsivel később újra. Zamárdi vasútállomás előtt kezdtünk el azon viccelődni, hogy mindjárt megjelenik egy helikopter, amikor hirtelen zúgást hallottunk felülről. Nem, nem helikopter volt, viszont egy drón repült felettünk és filmezett, gazdája, a már lassan állandó útitársunkká váló riporter pedig mosolyogva integetett a távirányítóval a kezében. Hát szevasztok, elindultunk, live, élő, almost famous. Bármi jöhet, lábakat a pamlagra.” – olvashatjuk első blogbejegyzésükben.

Fotó: Balaton Camino

A kiindulópont egyébként a Balatonföldvári Hajózástörténeti Látogatóközpont kilátója volt, ahonnan rögtön posztoltak is egy remek napfényeset...

...A végállomás pedig a siófoki Mala Garden, amit mi is nemrégiben fedeztünk fel újra.

Fotó: Mala Garden

Útközben remek ötletek születtek tematikus fotósorozatokra, ezeknek első darabjait itt nézhetjük meg.

Fotó: Balaton Camino

A második napi terv: tovább Balatonkenese és a magaspart felé. Ide várják az ötleteket, hogy mit nézzenek meg.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!