Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Balatonkenesén gyűlik össze a hajópiac

Aktív Balaton - Cikkek

2017. szeptember 5., kedd — We Love Balaton

Fotó: Balaton Boat Show

Péntektől vasárnapig a legnagyobb hajómárkákkal, élő vitorlázó-legendákkal és egy 90 éves hajómatuzsálemmel is találkozhatunk a kenesei kikötőben.

22. Balaton Boat Show

0 - 1400 FT
2017. szeptember 8., péntek 10:00:00
2017. szeptember 10., vasárnap 17:00:00

@ Kenese Marina-Port

8174 Balatonkenese, Kikötő utca 2.
+36 88 481 453

Hétvégén összegyűlik a magyar hajópiac színe-java – szeptember 8. és 10. között az ország legnagyobb hajókiállítását, a Balaton Boat Show-t rendezik meg a Kenese Marina Port kikötőben. Az őszi seregszemle remek alkalom azoknak, akik hajóvásárláson gondolkodnak, mivel a rendezvényen megismerkedhetnek a hazai és nemzetközi márkákkal és forgalmazókkal, kiválaszthatják az igényeiknek megfelelő járművet, vagy akár meg is rendelhetik a következő szezonra, akciós áron. A hajók mellett vízisportokhoz szükséges kiegészítők, ruhák, cipők is helyet kapnak a kínálatban.

Idén az egyik fő látványosság a Magyar Vitorlás Szövetség, az Erste World és Kollmann András közös fotókiállítása lesz, mely a „Cirkálóktól a Katamaránokig: legendák a Kékszalagon” címet viseli, és látványos felvételekkel idézi meg a Balaton legfontosabb vitorlásversenyét. Egy élő legendával személyesen is találkozhatunk: jelen lesz a tizenháromszoros Kékszalag-győztes Litkey Farkas, Festipay nevű katamaránjával együtt, ha pedig a modern helyett inkább a régi hajók vonzanak, láthatunk egy 90 éves, fából készült szépséget, az 1927-ben épített Lady-t, amit Pálinkás Csaba hajóépítő mester újított fel.

Fotó: Balaton Boat Show

Folytatódik a Volvo Autó Hungária és a Vitorlázás magazin hajós beszélgetése, a Volvo Kávészünet: a bárteraszon ismert vitorlázók és szakemberek beszélgetnek hajós tapasztalataikról, a közönség pedig kávét és fahéjas csigát kap a jó tanácsok mellé. A látogatók a Boat Show nyereményjátékán is részt vehetnek, ha megválaszolják a jegyértékesítő ponton feltett kérdéseket: a fődíj egy wellness hétvége a Hotel Marina Port négycsillagos szállodájában.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben