Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Bejelentette első fellépőit a VeszprémFest

Aktív Balaton - Cikkek

2018. december 4., kedd — We Love Balaton

Fotó: VeszprémFest - Melczer Zsolt

Caro Emerald, a UB40 featuring Ali & Astro, valamint Katie Melua is fellép a 2019-es, július 10. és 13. között megrendezendő VeszprémFesten.

Ahogy arról a VeszprémFest szervezői tájékoztattak, Caro Emerald a fesztivál első napján visszanyúl az első lemezének, a 2010 elején kijött Deleted Scenes from the Cutting Room Floor című korong világához, melyen a ballroom jazz, a tangó és a 90-es évek groovin' jazz olvad egymásba.

Fotó: VeszprémFest - Melczer Zsolt

A MOL Nagyon Balaton keretében megrendezendő 16. VeszprémFest másik női fellépője az Északi-tenger mélyétől kezdve a Buckingham Palotáig sok-sok izgalmas helyszínen zenélt már, és öt évvel ezelőtt a „királynék városába” is eljutott. Katie Melua jövőre a negyedik napon „veszi át a szót” a harmadik nap sztárjától, a negyvenéves pályafutása során több változáson (és jogi vitán) átesett UB40-tól. Veszprémben az Ali Campbell, Mickey Virtue és Astro fémjelezte „keménymag” ad koncertet.

A második nap fellépőjét jövő év elejére ígérik a szervezők. 

A 16. VeszprémFest nagyszínpada 2019-ben is a História Kertben kap helyet.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben