Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Belecsobban a nyárba a PLÁZS

Aktív Balaton - Cikkek

2017. április 27., csütörtök — We Love Balaton

Idén sem kell messzire mennünk a tengerparti hangulatért – június 17-én indul a szezon a siófoki nagystrandon.

PLÁZS Siófok

8600 Siófok, Petőfi sétány 3. (Nagystrand)
+36 30 600 7101

Június 17-én újra megnyitja kapuit a PLÁZS. A siófoki nagystrand a tavalyi átalakulása óta több mint 150 ezer vendéget vonzott a Balaton-partra. Az idei szezonra felfrissített V.I.P. részleggel és egy újabb medencével készülnek.

A hétvégékre zenés programokat terveznek. A nyitás éjszakáján a Halott Pénz és a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató győztese lép színpadra, de a nyár folyamán a Wellhello és a Punnyany Massif is Siófokra érkezik. Július 22-én a világhírű tech-house DJ, Luciano hozza el az ibizai hangulatot a ONEDAY Electronic Fest 24 órás party résztvevőinek.

Fotó: PLÁZS

A PLÁZS az idei szezonban szerves része lesz a MOL Nagyon Balaton programsorozatnak, de a Vizes Világbajnokságra is készülnek. A sport nem csak a kivetítőkön kap helyet – a strandon bármikor kipróbálhatjátok a teqballt, az SUP-t, a streetballt, a lábteniszt vagy a strandröpit.

Ha az aktív időtöltést kedvelitek, irány a Scitec Summer Gym vagy a street workout pálya! Ha inkább „passzívan” pihennétek, nagyokat ejtőzhettek a medencék körüli baldachinos ágyakban, kölcsönözhettek egy regényt a strandkönyvtárból, vagy kifeküdhettek a fehérhomokos partszakaszra egy jó kis napfürdőzésre.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben