Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Hullámvasutat húznak fel a Kis-Balaton melletti kalandparkban

Aktív Balaton - Cikkek

2018. február 27., kedd — We Love Balaton

Fotó: Zobori KalandoZoo

A csúszdaház, a 4XD mozi, a vizes dodzsem mellett újabb attrakcióval bővül a zalaszabari élménypark.

Zobori Élménypark

8743 Zalaszabar, 1565. hrsz.
+36 30 362 8118

A Kis-Balaton vonzáskörzetében, Zalaszabarban található Zobori Élménypark kivitelezőt keres a tervezett hullámvasút építésére. A tervek szerint a hullámvasút 281 méter hosszú lesz, a pálya esését 58.8 méterre míg emelkedését 11,2 méterre lőtték be.

Az eddig is rengeteg extrával, például 4XD mozival, csúszdaházzal vagy vízi dodzsemmel felszerelt élménypark legújabb beruházása a Kisfaludy turisztikai fejlesztési program támogatásával készülhet el, összesen 763 millió forintos értékben.

A Magyar Építők híre szerint az utasok biztonságáról a manuálisan lehúzható biztonsági korlátok gondoskodnak majd, a pálya karbantartó épületrésze külön épületben kap helyet, az attrakcióhoz vezető utat pedig zöld növényzettel ültetik be. A Zobori Élménypark üzemeltetője március 9-ig várja az ajánlatokat a kivitelezésre.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben