Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Ilyen egy hatásos kép a vízbe borulásról

Aktív Balaton - Cikkek

2016. június 22., szerda — We Love Balaton

Vízből kinyúló kéz, egy fejét fogó edző és 30 csomós szél. Ha lenne nálunk nap képe rovat, ez bekerülne.

8623 Balatonföldvár, Kwassay sétány, Magyarország
+36 84 340 116

A június 17. és 19. közötti hétvégén rendezték a Csoki Kupát, a Spartacus Vitorlás Egylet immár hagyományos ifiversenyét Balatonföldváron. Az első napon azonban olyan erős – nagyjából 20 csomó körüli erősségű – szél volt, hogy halasztották a verseny kezdő futamait, majd pár óra elteltével mégis elindították. Mindezt olvasónktól tudjuk, aki Facebookon küldött nekünk a versenyről egy képet.

Fotó: Török Brigitta

Mire a kb. 60-70 versenyzővel elindították a futamot, a szél már 30 csomóval fújt. Nem sokkal ezután született meg a fenti kép, amely a BS Fűzfő Vitorlás Klub versenyzőjének Tóth Zelmának a borulási pillanatát örökítette meg. Edzőjének, Margitics Botondnak az arckifejezése ellenére komoly baj nem történt: a versenyző megúszta az esést, sőt, inkább nevetett, mert az volt a negyedik borulása a tomboló szélben.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben