Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Sőt, egyre nehezebb ötre szűkíteni a lehetséges téli programokat a tó környékén a korcsolyapályáktól egészen a túrákig.

Szerencsére egyre inkább közhelynek számít, hogy a Balaton és környéke télen sem zárkózik be. A csendesebb, intimebb élményt keresőknek például kifejezetten jó ötlet ilyenkor a tó partjára látogatni, hiszen bőven van lehetőség az egyedi élményekre, ahogy az a Magyar Turisztikai Ügynökség  a régióra specializálódott videóján is látszik.

Az aktív pihenés jegyében a hévízi és zalakarosi termálfürdő is várja akár a teljes családot, de a természetközeli élményeket keresők olyan ritka jelenséghez is szervezhetnek kirándulást, mint a szentbékállai kőtenger.

Szigligeten pedig a jelek szerint hosszútávon a Balaton téli fő célpontját akarják létrehozni, hiszen idén már szauna és jégpálya várja a strandra látogatókat. Aki pedig képtelen kibírni városi élmény nélkül egy hétvégét, annak Veszprém várnegyede lehet a tökéletes választás a macskaköves, szűk utcákkal, kiállításokkal és meghitt cukrászdákkal.

A videó a Magyar Turisztikai Ügynökség megbízásából készült az “5 élmény télen”- kampányhoz.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben