Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

John Newman is érkezik a STRAND Fesztiválra, a B.my.Lake visszaköltözik Zamárdiba

Aktív Balaton - Cikkek

2018. december 3., hétfő — We Love Balaton

Fotó: Major Kata - STRAND Fesztivál

2019. augusztus 20-án indul a STRAND Fesztivál, ahol ezen az estén lép majd színpadra a brit világsztár, John Newman. Jön a Bastille, a Dimitri Vegas & Like Mike és Anne-Marie is. Két rendezvény zajlik majd egy helyen, ugyanis a B.my.Lake visszaköltözik Zamárdiba.

„A jövőre ötnapos STRAND Fesztiválra igazán aktuális, minőségi programmal, hazai- és világsztárok egész sorával várjuk a turistákat a Balaton egyik legszebb panorámájú strandján” – jelentette be Lobenwein Norbert főszervező.

A Rudimental 2012-es Feel the Love-jával berobbanó, majd a Tribute című koronggal „saját jogon” is napjaink idoljaihoz csatlakozó John Newman nyitja a fesztivált augusztus 20-án. A Balaton legnagyobb tűzijátéka után (a szervezők legalábbis ezt ígérik) az ezredforduló zenei turkálójában kotorászó Necc Party-val pöröghetjük át magunkat augusztus 21-re. Hogy aztán a Magyarországra lassan hazajáró Bastille, a DJ Mag által agyonsztárolt Dimitri Vegas & Like Mike vagy az idén első nagylemezével jelentkező Anne-Marie táncoltasson.

A nemzetközi sztárok mellett a szervezők az első hazai fellépőket is bejelentették. Itt lesz a Quimby, ByeAlex és a Slepp, Majka, Rúzsa Magdi, a Halott Pénz és az AK26 is.

A MOL Nagyon Balaton keretében a STRAND-dal egyszerre indult hat évvel ezelőtt a B.my.Lake fesztivál, amely 2019-ben visszatér Zamárdiba. „Ha a főbejáraton balra indul a vendég, a STRANDra érkezik, ha jobbra, a B.my-Lake-re” - mondta Fülöp Zoltán, a B.my.Lake főszervezője, aki erős line up-ot ígér. Az első előadók bejelentése még decemberben várható.

Fotó: Hegyi Júlia Lily - MOL Nagyon Balaton

A STRAND-ra a kedvezményes early bird jegyek december 9-ig kaphatók országszerte és hamarosan lehetőség lesz a B.my.Lake-ra is akciós belépőt venni.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben