Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Jövőre Siófokon is nyílhat kutyás strand

Aktív Balaton - Cikkek

2017. szeptember 12., kedd — We Love Balaton

Fotó: Heim Alexandra - We Love Balaton

A déli parton idén két kutyás strand működött, de hamarosan Siófokon is napirendre kerül a kérdés.

Siófokon ismét napirendre kerül a kutyás strand kérdése – derül ki a Sonline cikkéből. A tavalyi civil kezdeményezést a képviselők nem támogatták, most augusztusban azonban online aláírásgyűjtés indult az ügy érdekében. Lengyel Róbert polgármester a helyi kutyások és a turizmus érdekében támogatná az ötletet.

Az elmúlt néhány évben jelentős változások álltak be a balatoni kutyás nyaralók életében: míg korábban a Belső-tónál vagy a salföldi bányatónál lehetett csak titokban a kutyákkal strandolni, addig mára már külön kutyás strandok működnek a déli part több településén is. Fonyódon 2016-ban hozták létre a kutyás strandot, amely azóta is töretlen népszerűségnek örvend és a jövőben tovább bővítené az önkormányzat, Balatonföldváron pedig már a második szezont zárta a helyi kutyás fürdőhely. Azonban van „elrettentő példa” is, ahogyan a rövid életű boglári strandról írtuk egy korábbi cikkünkben.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben