Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Ma nyit a Balaton első műjégpályája!

Aktív Balaton - Cikkek

2016. november 25., péntek — We Love Balaton

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Balatonlellén próbálhatjuk ki az első tóparti pályát!

Itt az ideje, hogy előszedjük a szekrény mélyéről a korcsolyákat, ugyanis november 25-én délelőtt 10 órakor megnyit a Balaton első tóparti műjégpályája! A lellei BL YachtClub hétköznap délelőtt 10 és este 8 között, hétvégén pedig délelőtt 10 órától este 10 óráig várja a vendégeket korcsolya kölcsönzővel és élezővel, oktatóval, finom falatokkal és mindenféle jópofa akcióval.

Fotó: Fotó: BL YachtClub

BL YachtClub & Apartments

8638 Balatonlelle, Köztársaság utca 36-38.
+36 30 448 3199

A nyitás napján például az első 25 vendég ingyen használhatja a pályát, Mikuláskor az első 25, Mikulás sapkában érkezőnek nem kell kifizetnie a jegyét, február 11-én pedig az első 25 jelmezben érkezőt ajándékozzák meg ugyanezzel a lehetőséggel – ez az utolsó program még változhat, érdemes követni a Facebook-oldalukat.

A korcsolyázás utáni farkaséhséget is azon nyomban orvosolni tudjuk itt: vagy a pálya mellett készített füstölt csülkös, hagymalekváros vagy mozarellás melegszendvicsekkel vagy a BL Yacht Club éttermében, ahol a következő három hétvégén vászolyi sajtból és balatonfenyvesi angus marhából készített finomságokat lehet kóstolni.

Fotó: Fotó: BL YachtClub

Hétköznap a belépő 500 Ft, hétvégén 1000 Ft, de lehetőség van kedvezményes családi és kombinált jegy vásárlására, sőt, kizárólagos pályabérlésre is, ami óránként 10 000 Ft-ba kerül. Ha valaki nem tud korizni, azt szombat és vasárnap délutánonként megtanítják. A pálya befogadóképessége korlátozott, ha épp nincs adásszünet, itt csekkolhatjuk, hogy mennyien vannak éppen.

Korcsolyázás után pedig irány a december 3-án nyíló II. Balatonlellei Karácsonyi Vásár!

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben