Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Magyar Termék Nagydíjat nyertek a csodajátszóterek

Aktív Balaton - Cikkek

2016. szeptember 23., péntek — We Love Balaton

Fotó: We Love Balaton

Magyar Termék Nagydíjat nyert a kapolcsi Ilona-malom Műhely a verseny játszószerek kategóriájában, ezzel megelőzve számos nagyvárosi indulót is.

Buba Éneke Játszótér

8380 Hévíz, Zrínyi utca
+36 30 491 1220

A kapolcsi Ilona-malom Műhely nyerte el a játszószerek kategóriájának első helyét a Magyar Termék Nagydíjon - írja az Éltető Balatonfelvidék. Egy egyedi kültéri játszóeszköz-családdal neveztek az idei versenyre, de repertoárjukban szerepelnek komplett játszóterek, kunyhók, parkberendezések és élő fűzépítmények is.

Faragott állatfiguráik a legnépszerűbb elemek közé tartoznak, és ezekből a Balaton környékén is több helyen láthattok néhányat. Ilyen például a balatonfűzfői Parti sétány, ahová egy biciklis pihenőt és egy teljesen fából készült játszóteret álmodtak, a veszprémi állatkert Kölyökdzsungele, ami egy hatalmas, beltéri játszótér vagy a szintén veszprémi Buba Éneke Játszótér.

2014-ben már elnyerték a Vidék Minősége védjegyet, és ritkaságszámba megy, hogy egy vidéki kis cég, ami egy 400 fős kis falucskából induljon, rendelkezzen a Magyar Termék védjeggyel. A fiatal kreatív alkotók munkáikat szeretnék határon túlra is elvinni, következő céljuk a nemzetközi piacra való kilépés.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben