Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Megvannak a Balaton Sound első fellépői

Aktív Balaton - Cikkek

2018. december 7., péntek — We Love Balaton

Fotó: Mudra László - Balaton Sound

A húzónevek között szerepel Marshmello, Armin van Buuren és DJ Snake. A zamárdi fesztiválbeach 2019. július 3-7 között jelentkezik.

Balaton Sound 2019

19000 - 99000 FT
2019. július 3., szerda
2019. július 7., vasárnap

@ Zamárdi Nagystrand

8621 Zamárdi, Margó Ede sétány
+36 84 345 291

A napokban már megtudtuk, hogy a STRAND Fesztiválon többek mellett John Newmanre, a Bastille-ra, a Dimitri Vegas & Like Mike-ra és Anne-Marie-ra pöröghetünk, a VeszprémFesten pedig Caro Emerald, a UB40 featuring Ali & Astro, valamint Katie Melua táncoltat, most befutottak az első infók a MOL Nagyon Balaton legnagyobb fesztiváljának első fellépőiről.

A Balaton Soundon jövőre ott lesz a mályvacukor-maszkos Marshmello, Armin van Buuren, DJ Snake, Future, Paul Kalkbrenner és közkívánatra Timmy Trumpet is visszatér. A szervezők a fesztiválra hozzák Don Diablót, az ausztrál ikertestvéreket, Mim és Liv Nervót, az „örök Soundos” Hernan Cattaneót, Will Sparksot, a Sunnery James & Ryan Marciano duót és a kanadai rapper/hip-hoppert, Killy-t.

December 10-től kezdve, három napig lesznek kaphatóak az early bird-jegyek.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben