Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Michael Jackson testvérei rázzák fel Paloznakot idén nyáron

Aktív Balaton - Cikkek

2019. február 8., péntek — We Love Balaton

Fotó: Paloznaki Jazz Piknik

Az évek alatt szépen kinőtte magát a Paloznaki Jazzpiknik. Minden évben igyekeznek különleges előadókat a Balaton északi partjára csábítani: a tavalyi Jamie Cullum koncert után idén többek mellett a The Jacksonra, a The Brand New Heaviesre és Maceo Parkerre táncolhatunk borral a kezünkben.

Sorra érkeznek a bejelentések a nyári fesztiválok első fellépőiről. A STRAND Fesztivál kezdte tavaly decemberben, majd a VeszprémFest és a Balaton Sound szervezői is elárulták, kikre táncolhatunk a Balaton partján idén nyáron.

A sort az augusztus 1-3. között megrendezendő Paloznaki Jazzpiknik házigazdái folytatják, miután tegnap bejelentették négy külföldi fellépőjüket. Valószínűleg a fesztivál leginkább várt fellépője a Michael Jackson fiútestvéreiből álló zenekar, a The Jacksons lesz. A banda London, Párizs és Brüsszel után landol Magyarországon, hogy fennállásuk 55. évfordulóját Paloznakon ünnepeljék meg, a koncerten pedig 10 évvel ezelőtt elhunyt testvérükről is megemlékeznek majd.

Az évről évre erősebb felhozatallal jelentkező fesztiválon többek mellett zenél még James Brown és a Parliament-Funkadelic szaxofonosa, Maceo Parker, a ’80-as évek Brothers International-jéből kinőtt acid jazz-úttörő, a The Brand New Heavies és a világzenét, a jazz-zel és a swinggel jó érzékkel vegyítő holland Adani&Wolf duó.

A Jazzpiknikre mától kezdve lehet jegyet vásárolni a honlapjukon keresztül.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben