Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Nyílnak a virágok, a fesztiválok és az új helyek - hétvégi balatoni tippek

Aktív Balaton - Cikkek

2018. július 6., péntek — We Love Balaton

Fotó: Hölvényi Kristóf - We Love Balaton

Július első hétvégéjére hőséget és záporokat ígérnek felváltva. Reméljük az utóbbi senkinek nem veszi el a kedvét a kültéri programoktól. Van pár nagyon jó ötletünk.

Blaha Lujza utca újratöltve

A balatonfüredi Morzsa Bisztró eddig is a szívünk csücske volt, de most megnyitották az emeletet is, így hivatalosan Morzsa Bisztró és Krimó lett belőlük. A terasz, ahonnan meleg nyári éjszakákon eddig is szólt a zene, kiegészült egy bárpulttal és néhány asztallal. Az alsó rész marad étterem, a felső szint pedig inkább az italokra koncentrál, de természetesen ide is rendelhetünk ételeket. A Blaha Lujza utca eddig is elég menő volt, de ezzel a nyitással lett teljes. 

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Minden jó, ha a vége új

Most kivételesen nem egy éttermet emelünk ki, hanem rögtön tizet. Ezen a héten ugyanis összegyűjtöttünk tíz olyan új balatoni helyet, ahol idén nyáron már ettünk, és nem csalódtunk az ételben, kiszolgálásban, hangulatban. Badacsonyban egy legendás, lugasos teraszból lett nagyon korrekt magyaros bisztró, Csopakon a kocsmából alakítottak ki újhullámos éttermet, Tihanyban pedig tengerparti hangulat mellé szolgálnak fel remek ételeket. Itt a listánk, lehet válogatni.

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Valami van Salföldön

Salföldi Dalföld 2018

1500 - 3900 FT
2018. július 5., csütörtök 15:00:00
2018. július 8., vasárnap 0:00:00

@ Salföldön, több helyszínen
8256 Salföld

Úgy beindultak a fesztiválok a tó partján, hogy válogatni is nehéz közülük. Ha valami eldugott, autentikus programot kerestek, érdemes Salföld felé venni az irányt. A Salföldi Dalföld ezúttal a roma kultúrára helyezi a hangsúlyt, olyan előadókkal, mint a Parno Graszt, vagy Lakatos Mónika és Rostás Mihály "Mazsi" kettőse.

Mindeközben dübörög a Balaton Sound. Ha nem is vagy a zsúfolt fesztiválok rajongója, az Elrow partisorozatot akkor is figyelmedbe ajánljuk. Az európai nagyvárosokba ellátogató bulisorozat híres a karneválhangulatról, a hihetetlen látványtervről és a neves DJ vendégekről.

Ha elvonulós programot kerestek, jó hír, hogy a kertmoziszezon már javában dübörög a tó partján. Csopakon, FövenyesenVonyarcvashegyen, Aligán, LellénRévfülöpön és Balatonakalin is nézheted a legújabb mozifilmeket a csillagok alatt.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben