Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Róisín Murphy és a Morcheeba is fellép idén a Gömbkilátónál

Aktív Balaton - Cikkek

2019. április 30., kedd — We Love Balaton

Fotó: facebook.com/NagyonBalaton

A tavalyi évhez képest jelentős változások történtek a MOL Nagyon Balaton programsorozat részét képező 2. Balaton Pikniken: kétnapossá duzzadt az esemény, a színpadon szeptember 13-án és 14-én egymást váltják majd a sztárok, köztük Róisín Murphy és a Morcheeba. Ráadásul a Balatoni Kör csapatának bevonása erőteljes gasztronómiai felvonulást is sejtet a balatonboglári Gömbkilátónál.

Balaton Piknik 2019

9900 - 40000 FT
2019. szeptember 13., péntek 12:00:00
2019. szeptember 14., szombat 23:00:00

@ Gömbkilátó

8630 Balatonboglár, Kilátó utca (Várdomb tetején)
+36 30 351 4476

A MOL Nagyon Balatonért felelős VOLT Produkció csapat egyik fontos küldetése, hogy amilyen formában csak lehet, terjessze a „365 napos Balaton”-igét és felhívja a figyelmet arra, hogy a szezonon túl is van élet a tónál. A nyárhoz ugyan közel, szeptember 13-án és 14-én ez élesben is kiderül, ugyanis - a tavalyi augusztusi időponttal ellentétben - idén ősszel heveredhetünk le a balatonboglári Gömbkilátó tövébe egy kora őszi piknikre. A fellépők listája kifejezetten erős lett, közülük többen is adtak már koncertet már Magyarországon, de a Balatonnál még nem jártak.

Fotó: Bordács Krisztina - We Love Balaton

Balatonboglárra jön az évek során családi zenekarrá változó Morcheeba és a még mindig ezerarcú, ex-Molokós Róisín Murphy is. Itt lesz még Bari szülötte, az afrikai ritmusokat a 60-as évek olasz filmzenéibe beoltó és mindezt egyéb témákkal, indiai népzenei motívumokkal robbanó vegyületté keverő Nicola Conte & Spiritual Galaxy.

Gilles Peterson is igazi intézménynek számít, sokan felnőttek a 90-es években a hozzá tartozó Talkin' Loud és Brownswood Recordings zenészein, valamint a francia születésű DJ mixein.

A Brazíliában élő legendának számító João Gilberto és Miúcha “kislánya”, Bebel Gilberto, a minimalista stílust a folk-rock egy excentrikusabb válfajára cserélő José González, a több mint tízfős, szuper cool Nubiyan Twist és a Blue Note Trip sorozatban a dzsessz-klasszikusokat táncparkett-slágerekké változtató Maestro jelenléte Bogláron pedig már csak hab a tortán.

Fotó: facebook.com/roisinmurphy

A szervezők azt is elárulták, hogy idén különösen odafigyelnek a gasztronómiai kínálatra illetve szeretnék megőrizni a rendezvény intim jellegét:  „A célunk az, hogy két napon át családias hangulatú, igazi piknik részesei lehessenek a vendégeink. […] A minőségi élmény érdekében korlátozzuk az eladható belépőjegyek számát” - mondta Lobenwein Norbert, a MOL Nagyon Balaton alapítója, míg Fülöp Zoltán, a szervező VOLT Produkció vezetője azt emelte ki, hogy Balatoni Kör csapatával működnek együtt, a VIP-terasz házgazdája pedig az ország egyik legjobb étterme, a Kistücsök lesz.

A Balaton Piknik programjai minden nap délben kezdődnek és 23:00-ig várják a közönséget.  

A jegyelővétel május 2-án délben indul a molnagyonbalaton.hu -n.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben