Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
A sokáig inkább csak iskolai táborairól emlékezetes Balatonfenyves olyat dobbantott, amivel kevés balatoni település dicsekedhet. Az űrből is látszik a balatonfenyvesi Yacht Club két mólója, ami mintegy 500 méter hosszan nyúlik a Balatonba, ha végigsétálunk rajta, az élmény csak a leggiccsesebb szavakkal írható le. A Rigó-csatornára néző, Balaton-parti komplexumhoz tartozik a 300 férőhelyes marinán kívül egy 18 szobás szálloda, melynek világos helységein újszerűen vonul végig a vitorlásmotívum: egyik nagy kedvencünk hatalmasra nagyított Kékszalagról készült színes légifotó, amitől mintha lebegnénk a klubhelyiségben.

A műemlékként jegyzett Perlaki-házban dizájndíjas étterem működik, aminek koncepcióját a közismert séf és gasztronómiai tanácsadó Segal Viktor dolgozta ki Orosz Gergely executive séffel. És nem csak a dizájn étterem érdemelne díjat, hanem az angus marhából készült hamburger és a rosé kacsamell is.

Elérhetőség

8646 Balatonfenyves, Mária utca 1.
+36 30 312 0338
Módosítanál? Küldd el!

Árkategória €€€€€

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben