Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Új helyszínnel bővül idén nyáron a Kultkikötő

Aktív Balaton - Cikkek

2019. február 7., csütörtök — We Love Balaton

Fotó: Heim Alexandra - We Love Balaton

A jövőre jubiláló Kultikötő 2019-ben újabb helyszínnel bővül: júniusban és júliusban három alkalommal a Kőröshegyi Levendulás is csatlakozik a fesztiválhoz.

A Kultkikötőtől szinte megszoktuk, hogy minden évben kitalálnak valamilyen újdonságot, nem véletlen, hogy a Balatonföldváron indult, és egész nyáron át tartó programsorozat már minden évben Balatonboglárra és Balatonfenyvesre is visznek előadásokat.

Az idei egyik újdonságot most jelentették be: a programsorozathoz idén helyszínként a Kőröshegyi Levendulás is csatlakozik.

A déli part egyik legszebb panorámájával rendelkező levendula ültetvényre június 6-án és 29-én, valamint július 20-án egyelőre még szervezés alatt álló jazz koncertet, akusztikus zenei estet és színházi programot is hoznának a Kultkikötő szervezői.

Fotó: Heim Alexandra - We Love Balaton

A Kultkikötővel kapcsolatos további friss hír, hogy nyáron a fesztivál vendége lesz Dés László (augusztus 9., Balatonföldvár), aki Básti Julival lép színpadra, Bródy János (július 19., Balatonföldvár), a Budapest Bár (augusztus 23., Balatonföldvár) illetve visszatér A GRUND - vígszínházi fiúzenekar (július 26., Balatonföldvár) is.

Az abszurd humor kedvelői pedig a Dolák-Saly Róbert, Laár András, Pethő Zsolt, Szászi Móni alkotta L'art pour L'art társulat előadását, a Mintha elvágták vol… című produkciót (augusztus 16., Balatonföldvár) várhatják.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben