Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Újabb sífelvonó épül Eplényben

Aktív Balaton - Cikkek

2017. szeptember 14., csütörtök — We Love Balaton

Fotó: Kiripolszky Csongor - We Love Balaton

150 milliós kormányzati támogatásból újul meg és bővül tovább az eplényi Intersport SíAréna. A hógyártó kapacitása másfélszeresére nő és hosszabb lesz az A7-es pálya.

Intersport SíAréna

8413 Eplény, Malomvölgyi utca 1.
+36 70 425 7674

Szeptember 4-én adta hírül az eplényi Intersport SíAréna, hogy „a 2017-2018-as szezon megkezdésekor, ha minden jól megy továbbra is, át lesz adva az új pályaszakasz és a felvonó is”. A kétüléses felvonó alkatrészei július végén érkeztek meg Eplénybe és addigra már elkészült az A7-es pálya meghosszabbítása. Azóta felkerültek az oszlopokra a szerelvények és a felső fordítóállomás és a lenti indítóállomás alapjaira már a falakat építik. Plusz érdekesség, hogy a fenti fordító állomás épületében egy új ratrak garázs is helyet kap majd, illetve hogy az Audi Sport 4-üléses felvonón is folyamatban van a görgők és a fafelületek javítása-cseréje.

Fotó: Kiripolszky Csongor - We Love Balaton

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 150 millió forintos támogatásával megvalósuló fejlesztések mellett a SíAréna azt ígéri, hogy hógyártó kapacitását másfélszeresére fogja növelni egy új szivattyúállomás építésével és öt „opcionális automata hógyártó rendszerrel” felszerelt hóágyú beszerzésével. Emellett az idei beszerzésekkel együtt már több mint 500 pár sí- és snowboard-felszerelése lesz az Intersport Síkölcsönzőnek a 2017/2018-as szezonra.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben