Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Vonat helyett pótlóbuszok, módosuló menetrendek

Aktív Balaton - Cikkek

2017. március 28., kedd — We Love Balaton

Fotó: bbb

A Balaton körüli vasútvonalak felújítása miatt a következő hónapokban több szakaszon vonatpótló buszra kell szállni és a menetrend is módosul.

Az északi és a déli vasútvonalat is újítják a Balaton körül, így több, a közlekedést érintő változásra kell számítanunk a következő hetekben, hónapokban. A MÁV vágányzári közleményéből a következők derülnek ki:

  • A DÉLI vasútvonal felújítása miatt március 31-ig a Balatonszentgyörgy-Ukk vonalon módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok, Balatonszentgyörgy és Keszthely között pedig továbbra is vonatpótló autóbuszok járnak.
  • Április első hetében Szabadbattyán–Balatonszentgyörgy/Keszthely és Szabadbattyán–Balatonakali-Dörgicse között végig pótlóbuszok közlekednek, ezeknek menetrendje április 7-től módosul.
  • Április 1-jétől április 12-ig a Budapest–Székesfehérvár–Tapolca vasútvonalon közlekednek autóbuszok.
  • Április 7-től június 16-ig a Balatonszentgyörgy-Ukk vonalon módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok, Balatonszentgyörgy/Keszthely állomások között pedig vonatpótló autóbuszok járnak.

Bringával indulóknak: a vonatpótló autóbuszokon NEM tudja biztosítani a kerékpárok szállítását a MÁV-START.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben