Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Balatoni kivetítőkön is izgulhatsz a foci vb alatt

Balaton éjjel - Cikkek

2018. június 23., szombat — Molnár Zoltán

Fotó: Hölvényi Kristóf - MOL Nagyon Balaton

Több városban nehéz lesz nagy kivetítőt találni, de így is lesznek helyek a tóparton, ahol századmagunkkal izgulhatunk a vb-n.

Sorra koppantak eddig a nagy csapatok az oroszországi foci vb-n, de ez nem szegte a drukkerek kedvét, ahogy az sem, hogy az olaszok, hollandok, amerikaiak és chileiek se jutottak ki az acélosabb teamek közül. A jókedv oka, hogy idén is pazar helyszíneken lehet szorítani balatoni kivetítők előtt, sokszor kint a szabadban, sokadmagunkkal. Mert úgy az igazi.

Ahogy két éve az Eb idején, most is körbekérdeztük a nagyobb környéki városok Tourinform-irodáit, árulják el, az adott városban hol lehet majd mérkőzést megtekinteni. (Sajnos minden település nem fért bele, rengeteg helyen közvetítik a vb-t, mi a nagyobb helyszíneket gyűjtöttük össze. Így tehát érdemes az általunk ismert helyeken személyesen megkérdezni vagy a Facebookon utánanézni, adják-e a vb-t.)

VESZPRÉM

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

GUSTO13

8200 Veszprém, Csermák Antal utca 13.
GUSTO13 a facebookon
Részletek

A veszprémi GUSTO13 hamburgerrel, sörrel, fröccsel várja teraszán a szurkolókat, de a hagyományoknak megfelelően a Betekints Hotel téli kertjébe is ki lehet ülni. Így nyáron.

BALATONFŰZFŐ

A Kikötő PLACC-nál készülnek Fűzfőn a ronaldói varázslatra, itt június 18-tól kivetítőn lehet lesni a métákat.

BALATONFÜRED

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Első Füredi Sörház Gastropub

8230 Balatonfüred, Gyógy tér 3.
Első Füredi Sörház Gastropub a facebookon
Részletek

Az Első Füredi Sörházban is adják majd a mérkózéseket, ráadásul külön vb-teremmel készülnek.

RÉVFÜLÖP

A Tihany és Badacsony közti legjelentősebb településről azt a választ kaptuk, hogy a Halász utcai Rév Büfé közvetít majd meccseket, és hogy hagyományosan itt a legnagyobb a szurkolás.

BADACSONY

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

frissTerasz

8261 Badacsonytomaj, Római út 179.
frissTerasz a facebookon
Részletek

A frissTeraszon az összes meccset leadják nagy tévéken, este pedig előkerül a kivetítő is a fő meccseknek. Projektorral tesznek még a szurkolók kedvére a Pátzay Kertben és a (badacsonyörsi) Csendes Dűlőn is.

BALATONLELLE

Lellei Híradótól tudjuk, hogy a Rendezvényparkból ismét szurkolói parkká változott, ahol százak nézhetik majd kivetítőn a meccseket.

BALATONFÖLDVÁR

Fotó: Kőrösi Tamás - We Love Balaton

Pub-Lik

8623 Balatonföldvár, Széchenyi utca 10.
Pub-Lik a facebookon
Részletek

A város egyik legnagyobb szórakozóhelyén, a Pub-Likban is várják a nagyérdeműt. A Facebookon azzal reklámozzák az eseményt, hogy hatalmas, full HD-s tévéken és egy HD-kivetítőn lehet majd nézni a meccseket.

SIÓFOK

Fotó: Sebestyén Blanka - We Love Balaton

PLÁZS Siófok

8600 Siófok, Petőfi sétány 3. (Nagystrand)
PLÁZS Siófok a facebookon
Részletek

Nehéz lehet úgy végigsasszézni a Petőfi sétányon, hogy ne üvöltsön mindenhonnan Hajdu B. István baritonja, de azért van egy kiemelt helyszín. Ez a PLÁZS, ahol strandkörülmények között, kvázi a Copacabanán nézhetjük Messi biciklicseleit a Nemzeti Sport Vb-teraszon.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben