Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Vigyázz, mert ez a hely nincsen egész évben nyitva. Mielőtt elindulsz, nézd meg a nyitva tartást!

Black Swan Balatonfüred

Balaton éjjel - Bárok & Pubok

A budapesti Black Swan a Klauzál utcából Balatonfüredre tette át a székhelyét a nyárra. A tematikus art deco bár arany-fekete dizájn nélkül, de szinte a teljes italkínálattal érkezett meg a Balatonhoz és a megszokott profizmussal készülnek a máskor nem kapható koktélok.

Leutazott Füredre a közel hetvenféle gin, az itallapon több oldalt kitöltő vodka- és whiskykészlet, a sok-sok tequila és mezcal, de van bőven választék kézműves sörökből, proseccóból, pezsgőkből és borokból is.

A klasszikusok és az emblematikus italok mellett olyan koktélkülönlegességekkel is lehet itt találkozni, amelyek nem szerepelnek a normál kínálatban. Ilyenek például a gin tonikok: hétféle variáció került az itallapra, de ha egyszer úgy vágnánk bele az estébe, hogy ma „gintonikozni” fogunk, akkor több mint negyvenfélét tudnánk megkóstolni.

Elérhetőség

8230 Balatonfüred, Zákonyi Ferenc utca 1. (a Terasz Étterem mögött)
Módosítanál? Küldd el!

Árkategória €€€€€

Nyitva tartás

HétfőZárva
KeddZárva
Szerda16:00-02:00
Csütörtök16:00-02:00
Péntek16:00-02:00
Szombat16:00-02:00
Vasárnap16:00-02:00
Szeptemberben visszaköltöznek a fővárosba!
Október és június között zárva tart

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

Programok

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben