Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Konszolidált esti italozásokhoz megfelelő menő borbárt már nem csak Budapesten találsz. Balatonfüreden az első fecske a Kredenc, amit az addig elektronikus zenével foglalkozó MC, a Brains zenekarból ismert Dobai András nyitott Balatonfüred reformkori városközpontjának kellős közepén. A Kredenc népszerű a nappali és éjszakai szórakozást keresők körében is, asztalt hétvégeken érdemes előre foglalni. A házigazda előéletéből adódóan a környékbeli pincékből származó bor és a borhoz passzoló melegszendvicsek és mártogatók mellé hétvégenként jazz, vagy acid jazz szól. A jazz estek rendszeres fellépője a Csopak Demizson Allstars Orchestra, a doboknál pedig a borairól ismert Figula család tagja, Figula János ül.

Akiknek nincs kedve elhagyni Balatonfüred egyik leghangulatosabb utcáját és sokáig élvezni akarja Dobai András vendéglátását, kiveheti a Kredenc Inn egyik kis szobáját, amit a házigazda kedvenc zenei stílusairól neveztek el: úgy mint bossa nova, jazz, swing. A berendezés ízléses, és mivel ez egy átmenet a hostel és a fogadó között, egyszerű is, csak a legszükségesebbeket találjuk meg: ágy, asztal, zuhanyzó és szép kép a falon. A Kredenc szendvicseit amúgy is megéri megkóstolni, és a szobalakók is finom reggelire számíthatnak.

Elérhetőség

8230 Balatonfüred, Blaha Lujza utca 7.
+36 20 518 9960
Módosítanál? Küldd el!

Árkategória €€€€€

Nyitva tartás

HétfőZárva
KeddZárva
SzerdaZárva
Csütörtök11:00-22:00
Péntek11:00-23:45
Szombat11:00-23:45
Vasárnap11:00-18:00
Elő- és utószezonban rövidített nyitva tartással üzemel.
Téli nyitva tartás: P-SZ 11:30-23:45

Jártál már itt? Mondd el a véleményed!

Közeli helyek

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben