Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Bor és zene foglalja el a hétvégén Keszthelyt

Balaton éjjel - Cikkek

2018. július 5., csütörtök — We Love Balaton

Fotó: Hegyi Júlia Lily - MOL Nagyon Balaton

Ma indul a Keszthelyfest, ezekre a programokra számíthattok náluk hétvégén.

KeszthelyFest 2018

2018. július 6., péntek
2018. július 8., vasárnap

@ Keszthely
Keszthelyen, több helyszínen

Július 6. és 9. között ünnepelhetünk Keszthelyen, több téren és több színpadon. A Kastélypark és a Helikon park között összesen öt helyszín várja majd a közönséget, olyan fellépőkkel mint a Punnany Massif, Boggie és a Budapest Bár. A fesztivál ingyenes, így végképp megéri a hétvégére a városba látogatni.

Fotó: Hegyi Júlia Lily - MOL Nagyon Balaton

Minden nap 5-kor kezdődnek a programok a színpadokon. Gyerekprogramokkal kezdenek majd, lesz bábszínház, játszópark és gyerekkoncert is. Pénteken 20:30-kor Boggie a sétálóutcában kezd, a Budapest Bár pedig 21:30-kor a Fő téren. Szombaton Demény Gergely és Éliás Gyula után Mörk koncertjével zárják a napot az Amazon Házban. És végül vasárnap Antonia Vai és a Varga Bence duó fellépése után a Punnany Massif fejezi be a fesztivált 20:00-kor a Fő téren.

Ezzel párhuzamosan a VII. Belvárosi Borfesztiválon 21 borászat kínálja majd termékeit. A bor összehoz jeligével az ország szinte összes nívós borvidékéről érkeznek borok, például Egerből, Etyekről és a Kunságból is.

A Keszthelyfest a MOL Nagyon Balaton programsorozat része.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben