Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Brit világsztár lép fel a VeszprémFesten

Balaton éjjel - Cikkek

2015. június 5., péntek — We Love Balaton

Emeli Sandé először koncertezik Magyarországon.

A pop és R'N'B énekesnő, Emeli Sandé a Veszprém Arénában ad koncertet július 18-án. A négynapos Veszprémfesten (július 15-18) a két Brit Awards-ot elnyert énekes-dalszerző mellett - többek között - Roger HodgsonMike Stern és a Didier Lockwood duója, valamint Dee Dee Bridgewater is színpadra lép. A fesztivál helyszínei a veszprémi vár, a FestGarden, a FestPresszó és a Dubniczay-palota lesznek.

VeszprémFest 2015

2500 Ft - 30000 Ft
2015. július 15., szerda
2015. július 19., vasárnap

@ Veszprém, Szentháromság tér
8200 Veszprém, Vár utca 33.

A hagyományosan dzsessz és komolyzenei fesztivál idén először része a MOL Nagyon Balaton fesztiválsorozatnak. "Bár Veszprém messze esik a tóparttól, a VeszprémFest a nyár egyik legfontosabb eseménye és ugyanúgy szerves része a régió kulturális életének, mint például a Művészetek Völgye" - mondta Lobenwein Norbert, a Nagyon Balaton egyik főszervezője.

A fesztivál kísérőrendezvénye a Rozé, Rizling és Jazz Napok programsorozat, amely kizárólag magyar és fiatal veszprémi zenészeknek biztosít bemutatkozási lehetőséget.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben