Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Balaton éjjel cikkek

  • 143 cikk

Piknikkel, jógával és fesztivállal szökött vissza a nyár Balatonboglárra – képgaléria 2019. 09. 16.

Hétvégén rendezték Balatonbogláron a Balaton Pikniket, ahol színpadra lépett a Morcheeba és Róisín Murphy is. Megmutatjuk nagy képekkel, hogy mi történt a fesztiválon.

Negyedszerre adták át a Petőfi Zenei Díjakat – képgaléria 2019. 08. 21.

Idén is a STRAND Fesztivál nyitónapján rendezték meg a IV. Petőfi Zenei Díj átadóját. A díjazottak között van többek mellett a Halott Pénz, Ákos és Rúzsa Magdi is.

10 előadó a Strand Fesztiválon, akit előre érdemes bejelölni a programfüzetben 2019. 08. 19.

Közeledik a Strand Fesztivál, amely idén is számos népszerű külföldi és hazai előadót hoz a Balaton partjára. Emellett érdemes lesz odafigyelni a nappali programokra is.

Mit csináljunk augusztus 20-án a Balatonon? 2019. 08. 19.

Összeszedtünk öt olyan programot, ami bizonyítja, hogy a Balatonon kifogyhatatlan a kreativitás. Hajós tűzijátéknézés, rockabilly buli és komolyzenei koncert is vár.

Koncerten ugrálsz vagy beülsz színházi előadásra? – 10 izgalmas program a Művészetek Völgyében 2019. 07. 18.

Tisztelegni a múlt előtt, és az újdonságoknak is helyet adni: talán így foglalható össze legegyszerűbben a Művészetek Völgye 10 napja. Az idei programból szemezgettünk.

Balatonra jön a CityMatiné – most hétvégén Fonyódon Vakációzhatunk 2019. 07. 16.

A CityMatiné szervezői két budapesti buli mellett egy izgalmas dobással készülnek a nyárra: most hétvégén Fonyódon tartanak egy háromnapos fesztivált. Beszélgettünk.

5 hely, ahol érdemes enni a Balaton Sound környékén 2019. 07. 05.

Ha Sean Paul és The Chainsmokers koncertje között megéheznétek, ideje kimozdulni a fesztiválról és körülnézni a környéken.

10 világsztár, akikre idén nyáron táncolhatsz a Balatonnál 2019. 07. 02.

A '80-as évek legendáitól a drum&bass ikonikus alakján át egészen korunk hiphop sztárjáig sok mindenki megfordul szeptember végéig a Balaton partján.

További találatok betöltése
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben