Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Do The Strand – 10 koncert, amiért várjuk a Strand Fesztivált

Balaton éjjel - Cikkek

2015. augusztus 18., kedd — Németh Róbert

Fotó: Sebestyén Blanka/welovebalaton.hu

Címünk egy idézet a legendás, veterán Roxy Music zenekartól – ők ugyan nem lépnek fel a nyarat záró legnagyobb hazai könnyűzenei rendezvényen, de sebaj: a honi színtér legjobbjai ott lesznek, és számos kortárs külföldi popcsillag is tiszteletét teszi az egyre színesebb balatoni programkínálat fényét emelő és a hazai fesztiválpalettán is egyre izmosabb, négynapos rendezvényen.

Fish!

Fish!

2015. augusztus 19., szerda 15:30:00
2015. augusztus 19., szerda 0:00:00

@ Zamárdi Nagystrand

8621 Zamárdi, Margó Ede sétány
+36 84 345 291

augusztus 19. 15.00, Petőfi Rádió–MOL Nagyszínpad

Egy hal nevű zenekart nyilván nem hagyunk ki egy tó mellett megrendezésre kerül fesztivál ajánlójából, meg hát Kovács Krisztián és funkos-rockos zenekara amúgy is mindig pörgős bulikkal örvendezteti meg a közönség – miért is ne mondanánk el tehát, hogy a Fish! nyitja az idei Strand Fesztivált.
Vad Fruttik

augusztus 19. 19.30, Petőfi Rádió–MOL Nagyszínpad

A hazai klubok és fesztiválok kedvence Likó Marcell egyszerre felemelő és borongós, karcos és slágeres dalokat író zenekara, ajánlatunknak pedig külön aktualitást ad, hogy a Fruttik a napokban jött ki új EP-vel, melynek dalaiból minden bizonnyal a Balation-partra is jut majd.

Simple Plan

augusztus 19. 21.30, Petőfi Rádió–MOL Nagyszínpad

Dallamos pop-punk zenekar Amerikából – ez minden bizonnyal tökéletes ajánlat egy nyárzáró, utolsó nagyot beinduló, ugrálós vízparti fesztiválra. A Simple Plan egy egyszerű terv, de annak tökéletes.

Akkezdet Phiai

augusztus 20., 17.30, OTP Junior Nagyszínpad

Költészet és hiphop kéz a kézben jár, de inkább egészen különleges módon kapcsolódik össze Újonc, azaz Závada Peti és Said, azaz Süveg Márk zenéjében, s ha még azt is hozzátesszük, hogy kísérőzenekaruk az egészen hihetetlen Amoeba, akkor kevés okunk van nem ajánlani őket erre a napra.

Quimby

augusztus 20. 22.30, OTP Junior Nagyszínpad

Minden nyári fesztivál biztos és explozív hangulati eleme a Quimby. Kiss Tibiék a pasztelles sanzonoktól az őrületig ívelő hibátlan repertoárjukkal a Strand Fesztivál közönségét is boldoggá teszik majd, ebben biztosak vagyunk.

All Time Low

augusztus 20. 21.30, Petőfi Rádió–MOL Nagyszínpad

A csütörtöki nap talán legfontosabb külföldi sztárvendége a 2003-ban alakult, az idén hatodik nagylemezét megjelentető – s ezzel a csúcsra jutott – All Time Low, melynek neve immár a Petőfi Rádió hallgatói számára is ismerősen cseng.

Krafty Kuts

augusztus 20. 01.30, OTP Junior Nagyszínpad

A kortárs elektronikus tánczene emblematikus figurája és nagy játékosa a grime-ot, house-t és hiphopot keverő angol Krafty Kuts (született Martin Reeves), akit háromszor választottak meg az év DJ-jének, és az elmúlt években további elektronikus zenei díjakat is kapott. Mi csak annyit kérünk, hogy  minket is táncoltasson meg a Balaton partján.

Glass Animals

augusztus 21. 22.30, Petőfi Rádió–MOL Nagyszínpad

Az egész Strand legizgalmasabb koncertjét várjuk attól a brit Glass Animals-től, amelyet idén már láthattunk Budapesten, az Akvárium Klubban. Artpop, indie-gitárzene, elektronika, afrobeates hangulatok, hiphop és R&B keveredik az ifjú, négytagú együttes zenéjében. Mi szóltunk: nagyon jó lesz!

Ivan and The Parazol

Ivan & The Parazol

2015. augusztus 22., szombat 15:30:00
2015. augusztus 22., szombat 0:00:00

@ Zamárdi Nagystrand

8621 Zamárdi, Margó Ede sétány
+36 84 345 291

augusztus 22. 15.00, Petőfi Rádió–MOL Nagyszínpad

Ivánék elkészültek The All Right Nows című új albumuk anyagával, melyből – ebben reménykedhetnek a rajongók – ízelítőt is átnyújtanak nekünk Zamárdiban. Meg persze a legkedvesebb régi számok és a rengeteg energia, ami a színpadról zúdul a hallgatóságra – ezeket is várja majd a Strand Fesztivál közönsége.Odett

Odett

2015. augusztus 22., szombat 19:00:00
2015. augusztus 22., szombat 0:00:00

@ Zamárdi Bácsakai utcai Szabadstrand

8621, Zamárdi, Bácskai utca
+36 84 345 291

augusztus 22. 19.00, OTP Junior Nagyszínpad

Bájos, vagány, és immár egy szekérderék slágert felhalmozott a hazai könnyűzene pophercegnője, aki a Strand Fesztiválon is audienciát ad rajongóinak, hogy mindenki átismételhesse: mi a helyzet a szívhanggal, milyen az éjszaka, s hogy van az a pillanat.


Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben