Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Egy estére megint fesztivál lesz a Balaton közepén

Balaton éjjel - Cikkek

2016. szeptember 5., hétfő — Guttray Móni

Fotó: Sebestyén Blanka - MOL Nagyon Balaton

Lehet, hogy a naptár már szeptembert mutat, de az időjárás erről egyelőre nem szeretne tudomást venni, hiszen hétvégére ismét olyan napsütéses nyarat jósolnak, hogy a sál és a sapka helyett megint vehetjük elő a naptejet. Ezzel a MOL Nagyon Balaton egyik utolsó felvonása jár legjobban: a Tihany és Szántód között közlekedő kompot harmadik alkalommal töltik meg nemcsak emberekkel és autókkal, hanem egy nagy színpaddal és zenével.

Geszti Péter albumbemutatója és Szabó Balázs Bandája után a hazai könnyűzenei élet egy másik stílusának emblematikus zenekara koncertezik. Szeptember 10-én a Kiscsillag száll hajóra, és mutatja meg, hogy a Balaton közepén, a Tihanyi-félsziget árnyékában is nagyot tud szólni az Állnak a férfiak.

Fotó: Kőrösi Tamás - MOL Nagyon Balaton

Kompkoncert - Kiscsillag

2990 Ft
2016. szeptember 10., szombat
2016. szeptember 10., szombat

@ Tihanyrév hajóállomás

8237 Tihany, Rév utca 1.
+36 87 448 307

A Kiscsillagot aligha kell bemutatni: Lovasi András alapította a zenekart 2005-ben korábbi Kispál és a Borz-tagokból. Megjelent négy nagylemezük, az olyan slágereiket, mint a Fishing on Orfű, az Örökre szívembe zártalak vagy a Van-e szándék a rádiókban és a fesztiválok nagyszínpadain is sokat lehetett hallani. Az alapítók közül Lovasi és Leskovics Gábor maradt az együttesben, az elmúlt három évben új dobos, basszusgitáros és billentyűs is csatlakozott hozzájuk.

Fotó: Kiscsillag

Miközben Tihanytól Szántódig suhanunk a vízen, a nap lebukik a Balaton horizontja mögött, Lovasi pedig az összetéveszthetetlen “Kiss Manyi-hangján” énekli a nyersen költői dalszövegeket, szűk két óráig még egészen biztosan nyár lesz ezen a bizonyos BAHART-kompon.

Itt tudtok elővételben jegyet vásárolni a koncertre.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!