Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Egymilliónál is többen buliztak a MOL Nagyon Balatonnal

Balaton éjjel - Cikkek

2017. augusztus 28., hétfő — We Love Balaton

Fotó: STRAND Fesztivál

Zamárdiban 125 ezer fesztiválozó búcsúztatta a nyarat, közben a MOL Nagyon Balaton szervezői már a következő szezonra készülnek.

Rekordszámú vendéggel zártak a nyár utolsó nagyfesztiváljai – olvashatjuk a MOL Nagyon Balaton sajtóközleményében. A B.my.Lake-en Solomun és Sven Vath, a STRAND Fesztiválon Parov Stelar és John Newman koncertjén volt a legnagyobb teltház. A két rendezvény együtt 125 ezer fesztiválozót fogadott, míg a MOL Nagyon Balaton-programok összesen több mint egymillió embert vonzottak a Balaton-partra.

Az idén ötéves programsorozat azért jött létre, hogy utat mutasson a turistáknak a balatoni programok rengetegében azzal, hogy összefogja a régió legszínvonalasabb, legizgalmasabb eseményeit. Emellett új rendezvények szervezésére is ösztönözni akarja a kulturális vállalkozókat, különösen a főszezon előtti és utáni időszakban. Idén is láthatunk ilyen törekvéseket: a Tankcsapda szeptemberi kompkoncertjére már minden jegy elkelt, a szervezők pedig máris dolgoznak azon, hogy a 2018-as MOL Nagyon Balaton már tavasszal elindulhasson.

Fotó: STRAND Fesztivál

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben