Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Idén nyáron a „Get Down on It” szól majd Paloznakon

Balaton éjjel - Cikkek

2017. április 11., kedd — We Love Balaton

Hatodik alkalommal rendezik meg idén a Jazz Pikniket augusztus 3. és 5. között Paloznakon. Az idei világsztárok: Kool & the Gang, Incognito, Mario Biondi.

VI. Paloznaki Jazz Piknik

6900 - 21900 FT
2017. augusztus 4., péntek
2017. augusztus 5., szombat

@ Paloznaki Nagyszínpad
8229 Paloznak, Fő utca 6.

Már-már közhelyszámba megy az a kijelentés, hogy a Balaton jazzfővárosa cím egyértelműen Paloznakot illeti. Az elmúlt öt év során minden nyáron világsztárokat sikerült a Paloznaki Jazz Piknik szervezőinek lecsábítaniuk és ez idén sem változik: a fesztivál nagyszínpadán fellép a Kool & the Gang, Mario Biondi és az Incognito. Az idén háromnaposra tervezett fesztivál négy helyszínén összesen húsz koncertre válthatnak jegyet a jazzrajongók.

A Get Down on It már említett bandája a nulladik napon lép fel, őket követi másnap a brit acid jazz csapat, az Incognito és az európai kortárs jazz üdvöskéje, a szicíliai Mario Biondi. Utóbbi már tavaly is szerepelt a piknik line-upján, de hangszálműtétje miatt végül le kellett mondania koncertjét.

A korábban megszokott gasztroprogramok idén is folytatódnak, így több északi parti étterem és kézműves termelő is kitelepül, így a fesztivál jelképévé vált piknikkosarak is elő fognak kerülni. A borkínálatot elsősorban a szervező Homola Pincészet borai fogják adni. Ezen kívül a fesztiválon ingyenesen vehetnek részt a 14 éven aluliak és tájház udvarára interaktív gyerekprogramokat ígérnek a szervezők.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben