Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Állíts össze egy ötjegyű kódot, és páros napijegyet nyerhetsz a Balaton Sound fesztiválra!

Július 4-8. között Alesso, The Chainsmokers, Martin Garrix, Rita Ora, de a Punnany Massif és a Brains is megfordul Zamárdiban, minden bizonnyal sok Insta posztba oltott emléket hagyva maga után. Így érthető, ha már rég beszereztétek a jegyeket a Balaton Soundra, de aki még nem tette volna, most meg is nyerhet egy két főre szóló meghívást. Június 28-án egy a Mastercarddal által szponzorált játékot indítunk, melynek végén öt páros napijegyet sorsolunk ki a fesztiválra.

Balaton Sound 2018

2018. július 4., szerda
2018. július 8., vasárnap

@ Zamárdi Nagystrand

8621 Zamárdi, Margó Ede sétány
+36 84 345 291

A feladat annyi, hogy különböző online felületekről rakjatok össze egy ötjegyű kódot, és regisztráljatok vele itt, a We Love Balaton oldalán június 28. (reggel 9 óra) és június 29. (reggel 9 óra) között. Így belekerültök a virtuális kalapba, melyből június 29-én 13 órakor 5 nevet húzunk ki, hogy aztán két fős belépőt biztosítsunk a Balaton-parton felállított színes díszletek és sokat ígérő koncertek közé. A fesztiválon néhányan találkozhattok két ismert Instagramossal, Nagy Danival (@danielnagy_mtb) vagy Csizmadia Gabival (@gabi99x) is.

Fotó: Csudai Sándor - We Love Balaton

A játékban azok vehetnek részt, akik elmúltak 16 évesek és rendelkeznek saját névre szóló Mastercard vagy Maestro kártyával. A teljes játékszabályzatot ITT, az adatvédelmi tájékoztatót ITT találjátok, de néhány pontban összefoglaljuk a teendőket:

  1. Keressétek az ötjegyű kód első 3 karakterét @danielnagy_mtb vagy @gabi99x Insta Story-jában vagy legfrissebb YouTube videójában, június 28-án reggel 9:00 és június 29-én reggel 9:00 között.
  2. Döntsétek el, kettejük közül kivel szeretnétek találkozni, és az ő kódja legyen az első részlet! 
  3. Kövessétek be a Mastercard Magyarország Instagram profilját (@mastercardhu)! 
  4. Keressétek az ötjegyű kód utolsó 2 karakterét a Mastercard Magyarország Insta story-jában (@mastercardhu
  5. Küldjétek be ezen az oldalon a teljes 5 jegyű kódot, és jelentkezzetek a játékba, ITT!

Fotó: Csudai Sándor - We Love Balaton

Ha pedig már a fesztiválon lesztek, ne feledjétek, hogy az egy érintéssel működő Mastercard® kártyán túl már a mobilotokkal is fizethettek (androidos, NFC-képes telefonra letöltött mobiltárca-alkalmazással)!

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben