Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Klippremier! Vitorlázás közben indítja be a nyarat a Margaret Island

Balaton éjjel - Cikkek

2018. június 22., péntek — We Love Balaton

Fotó: Margaret Island

"Hattyú", "csúszda", "aranyhíd" - csak pár azok közül a szavak közül, melyeket a közönség a Balatonra legjellemzőbbnek gondol. A június 22-i kompkoncerten fellépő Margaret Island „Legszebb szavak” című számának szövege ezekből formálódott. A klip a Balatonnál forgott, mi pedig elsőként mutathatjuk be nektek.

Először a We Love Balatonon láthatjátok a Margaret Island legújabb klipjét. Igazi nyári hangulat jön át a Galler András által rendezett videóból, ahogy a zenekar tagjai a Káli-medencében, a Hegyestű tetején vagy egy vitorlás fedélzetén élik át, hogy mit is tartogat ilyenkor a Balaton.

Ahogy azt a nekünk adott interjúban Lábas Viki, a fiatal zenekar énekesnője elmondta, több szálon is kötődik a tóhoz: "Anno Fonyódon volt az első Margaret Island koncert is. Ha már kezdetek, a zenekar tagjai ugyan többnyire budapestiek, de egy balatonboglári tehetségkutatón ismerkedtünk össze. A forgatási helyszín se teljesen új, az egyik legelső videónk is itt készült."

Legszebb szavak című dal a rajongók által megszavazott, Balatonra legjellemzőbb szavakból áll össze. Az olyan szavakat, mint a "hattyú", a "csúszda", az "aranyhíd" és a "levendula" Hujber Szabolcs fűzte össze dalszöveggé. A szám a harmadik, szeptemberben megjelenő Margart Island albumon kap helyet.

Addig is több balatoni helyszínen láthatjátok a Margaret Islandet: június 22-én a MOL Nagyon Balaton tihanyi kompkoncertjén, július 13-án Balatonakarattyán, augusztus 11-én a Szigligeti várban, augusztus 24-én pedig a Zamárdi Strand Fesztiválon.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben