Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Már azt is tudjuk, kik zárják le a nyarat Zamárdiban

Balaton éjjel - Cikkek

2017. április 12., szerda — We Love Balaton

Öt új külföldi fellépőt árultak el a Strand Fesztivál szervezői. Egyiküknek a klipjét több, mint egymilliárdan látták a Youtube-on.

Újabb húzónevekkel bővült a Strand Fesztivál fellépőinek sora. Augusztus 23-án a brit DJ, Wilkinson és a szintén brit rockzenekar, a You Me At Six lépnek színpadra. A norvég DJ, Alan Walker is Zamárdiba érkezik, akinek a neve elsőre nem biztos, hogy ismerős, de a Faded című dalával már több, mint valószínű, hogy találkoztatok: a YouTube-on például már több, mint egymilliárdan megnézték a videoklipjét.

További két név a ma reggel bejelentett fellépők között: a német Alle Farben augusztus 24-én lép fel, a svéd Vigiland duó pedig 25-én áll színpadra.

A fesztivál stábja két színpad részletes programtábláját is közzé tette. A MOL - Petőfi Rádió Nagyszínpad és az MVM Nagyszínpad beosztását a hivatalos oldalon böngészhetitek, a rendezvény Facebook-oldalán pedig kétszemélyes VIP napijegyet nyerhettek.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben