Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Pokrócot és rizlinget elő! – Itt van a 2019-es Paloznaki Jazzpiknik programja

Balaton éjjel - Cikkek

2019. június 3., hétfő — We Love Balaton

Fotó: Paloznaki Jazzpiknik

Nagyon úgy néz ki, hogy idén is piknikezünk egy nagyot Paloznakon, hiszen Michael Jackson testvérei és a Never Gonna Give You Up sztárja is fellépnek a Balaton-felvidék leghangulatosabb fesztiválján. A legnagyobb fellépők mellett a szervezők bemutatták azt is, mi lesz az idei fesztivál himnusza.

Paloznaki Jazzpiknik 2019

11200 - 58900 FT
2019. augusztus 1., csütörtök
2019. augusztus 3., szombat

@ Homola Pincészet

8229 Paloznak, 0534. hrsz. (Vincellér utca)
+36 20 449 9365

Idén már nyolcadik alkalommal rendezi meg a Homola Pincészet az ország egyik leghangulatosabb fesztiválját, a Paloznaki Jazzpikniket a Balaton-felvidéken. Az augusztus 1-3. között remek csopaki borokra és különleges gasztronómiai fogásokra számíthatunk amellett, hogy a Paloznak központjában és a domboldalban felállított 4 színpadon 33 hazai és nemzetközi előadó koncertezik majd.

Fotó: Paloznaki Jazzpiknik

Az esemény két ötletgazdája, Homola Szabolcs és Valde Orsolya egy olyan fesztivált szeretett volna létrehozni, amely kiszakad a tömegfesztiválok sorából, és mezítlábas-csillagnézős hangulatot teremt az 500 fős faluban. Bár apró helyszínről van szó, a méret senkit se tévesszen meg. Paloznakra olyan nagyszabású produkciók érkeznek, mint a Michael Jackson testvéreiből álló The Jacksons, vagy az 1980-as évek popkirálya, Rick Astley.

Fotó: Paloznaki Jazzpiknik

Szintén a külföldi mezőnyt erősíti a The Brand New Heavies, a Silhouette & Vinx, Maceo Parker és az Adani&Wold, a hazai jazzszférából pedig olyan neveket sorakoztatnak fel a szervezők, mint az Écska&Hubs, a Postmodern Songbook, a Szilár Piano Projekt, Little G Weevil, a Veraszívem, az Apey, a Four Seasons vagy Hangácsi Márton.

Elkészült a fesztivál hivatalos himnusza is, a Peet Project On My Way című dala, amelyet itt meg is hallgathattok:

A koncertek mellett gasztronómiai helyszínek és gyerekprogramok is várják az érdeklődőket. A piknik hangulatot előre bekészített ételkosarak, plédek és a környékbeli pincészetek legjobb borai garantálják. Aki kisgyerekkel érkezik, annak érdemes odafigyelnie két helyszínre: a Zöldike gyermekudvar és a nagyszínpad előtti rét programjainak összeállításánál a legkisebbek igényeit vették figyelembe a szervezők, a fesztiválra pedig továbbra is ingyenes a belépés 14 éves kor alatt.

A fesztivál részletes programját megtaláljátok a JazzPiknik honlapján, ugyanitt pedig a jegyeket egyelőre elővételes áron lehet megvásárolni.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben