Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Safety First - soha nem volt még ilyen biztonságos a Balaton Sound

Balaton éjjel - Cikkek

2018. június 26., kedd — We Love Balaton

Fotó: Balogh Zoltán

Többek között Zacher Gábor is a fesztiválon debütáló Safety First kezdeményezés mellé állt.

A tudatos és biztonságos fesztiválozás érdekében kezdődik el a Safety First program a Balaton Soundon. „Hosszú távú célunk az, hogy a fesztiválozókat, látogatókat rávezessük arra, hogy miként kell felelősségteljesen szórakozni, hogyan kell magunkra és egymásra vigyázni, nemcsak a Balaton Soundon, hanem bármely tömegrendezvényen. Szeretnénk, ha a jövőben a program által közvetített szemléletet, illetve a hozzá kapcsolódó eszközöket más nagyrendezvényen is hasznosítani tudnák” - mondta Fülöp Zoltán, a Balaton Sound igazgatója.

Fotó: Safety First

A kezdeményezést profi csapat támogatja: Benis Dániel, a Sound technikai vezetője, Tóth Tibor, a fesztivál szolgáltatásfejlesztési vezetője, Dr. Zacher Gábor toxikológus, Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus, Metzker Viki és Henry Kettner vlogger-influencer. A Safety First fontos része, hogy a fesztiválozókat felkészítsék az esetleges problémákra, ehhez oktatóvideó is készült. 

A program keretein belül életbe lép egy chatbot funkció, amellyel a Facebook Messengeren keresztül mindenki üzenhet a fesztivál szervezőinek, az önkénteseknek. A programot segítik majd orvosi-, nemzetvédelmi-, és pszichológia hallgatók is. Ezekbe még tart a toborzás ITT.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben