Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English

Újabb fellépőkkel bővült a STRAND Fesztivál line-upja

Balaton éjjel - Cikkek

2018. május 3., csütörtök — We Love Balaton

Fotó: Hegyi Júlia Lily - Nagyon Balaton

A MOL Nagyon Balaton jóvoltából többek között Rag'n'Bone Man és TroyBoi is a Balatonra látogat augusztus végén.

A 6. STRAND Fesztivál szervezői újabb neveket tettek közzé: nyitónapon a Punnany Massif ad majd koncertet, de az angol Rag’n’Bone Man és TroyBoi is fellépnek majd a fesztivál keretein belül. 

A két külföldi fellépő a már eddig bejelentett Thirty Seconds to Mars, Robin Schulz, Kensington, Kungs és Sigala mellett lép majd fel a Nagyszínpad közönsége előtt.

Természetesen, ahogy azt a Strandtól megszokhattuk, hazai zenekarok koncertjeiből sem lesz hiány: a Blahalouisiana, az Irie Maffia, a Margaret Island, a Mary Popkids, The Biebers és a Wellhello is játszik majd.

Az idei STRAND Fesztivált augusztus 22 és 25 között, a megszokott helyen, Zamárdi Szabadstrandon rendezik. A fesztivált a Petőfi Zenei Díj gálája előzi majd meg, augusztus 21-én, erre a bérletet vásárlók ajándék jegyet kapnak. Aznap lép majd fel a Punnany Massif és Sigala is.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben