Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Balatongyöröké a legjobb strand, úszni viszont Alsóörsön kell

A Balatonról - Cikkek

2015. augusztus 24., hétfő — We Love Balaton

Fotó: Hölvényi Kristóf - We Love Balaton

Ez derül ki kicsivel több, mint 4000 ember véleményéből.

Hetedik alkalommal véleményezhették a strandolók a balatoni fürdőhelyeket, aminek az eredményét augusztus 20-án hirdette ki a Balatontipp főszerkesztője, Győrffy Árpád. Az élen a balatongyöröki Községi strand végzett, vagyis itt voltak a legelégedettebbek a látogatók.

4239 ember összességében több mint hatvan strandot értékelt, vagyis 1-5-ig terjedő érdemjeggyel rögzítette véleményét olyan kategóriában, mint például a víz és a meder állapota, a parti rész gondozottsága, az illemhelyek, zuhanyzók, öltözők állapota, a gyerekeknek szóló játékok, a vendéglátói szolgáltatások színvonala vagy a strandon dolgozók viselkedése.

Fotó: Balatontipp

Közülük végül az a 28 strand kapott bizonyítványt, amelyet önállóan legalább 40 személy teljes körűen értékelt. Így 17 fizetős, 11 ingyenes strand került a listára, íme a sorrend pontokkal együtt:

Fotó: balatongyorok.hu

Ha az egyes szempontokat külön kategóriáknak vesszük, azt is megtudhatjuk, hol a legjobb a víz vagy melyik strand biztosítja a legtöbb szolgáltatásokat:

  • Víz: balatonfűzfői Fövenystrand (4,7)
  • Part állapota: balatonfüredi Esterházy strand (4,8)
  • Gyerekek játéklehetőségei: balatongyöröki Községi, zánkai Községi, balatonalmádi Wesselényi, balatonszárszói Központi strand (4,9)
  • Szolgáltatások bősége: balatongyöröki Községi, keszthelyi Városi strand (4,7)
  • Sportolási lehetőség: balatongyöröki Községi, a gyenesdiási Diási Játék és a vonyarcvashegyi Lidó strand (4,8)

Fotó: Balatontipp

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben