Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Egy perc alatt eltűnnek a balatoni jégtáblák - videó

A Balatonról - Cikkek

2016. február 17., szerda — We Love Balaton

A tél szép lassan eltűnik, de a videók maradnak. Ezúttal nagyon különleges hangzást is kaptunk a szép látvány mellé.

Múlt héten már azt gondoltuk, egy nagy gyűjtéssel lezárhatjuk a látványos téli videók korszakát, de akkor még nem számoltunk azzal, hogy Gyapay Zsolt egy percben ennyire látványosan összefoglal majd egy naplementét.

Zsolt azt mondta nekünk, hogy a Vonyarc Marinánál készítette a videót, a képek alatt dübörgő zenét pedig interneten találta. A szerző nekünk feltétlenül alacsony hangerőt, vagy jó fülhallgatót tanácsolt a videóhoz, amivel teljesen egyetértünk, mert a zenéje 50 hz-től egészen 10000 hz-ig terjedő hangtartománnyal dolgozik. A számot D'Incise szerezte öt évvel ezelőtt, a címe: One Minute for the Sun. Ennél jobban már tényleg nem passzolna semmi sem a videóhoz.

Gyapay Zsolt neve egyáltalán nem volt számunkra ismeretlen, korábban azt a gömbpanorámát is tőle kaptuk, amely Csobáncról mutatta be a tanúhegyeket.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben