Címlap

Rovatok

Toplista

Bréking

Programok

Videók
EN
Change language to English
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Ezért nem fogod lekésni a balatoni hajókat

A Balatonról - Cikkek

2015. augusztus 3., hétfő — We Love Balaton

Fotó: Hölvényi Kristóf - We Love Balaton

A Mobil Kisokos applikációja azt is megmondja, hol szállhatsz át, ha Fonyódról Almádiba mennél hajóval.

Saját alkalmazást kapott a balatoni hajózás a Mobil Kisokos jóvoltából. Online felületen, valamint már mobil applikáció formájában is hozzájuthattok az aktuális hajózási információkhoz; Menetrendkereső, Kompmenetrend, Gyorshajó körjárat, Sétahajók alpontokra kattintva.

Ezeken kívül azt is megnézhetjük, milyen hajós programok vannak a közelben, és vitorláskikötőt is kereshetünk. Az alkotók mindezt részletes leírással teszik közzé, utóbbinál például arra is kapunk tanácsot, hogyan érdemes megközelíteni vitorlással a kikötőt.

Az alkalmazást akkor éritek el, ha letöltitek a Mobil Kisokos applikációt, ezen belül találjátok meg a balatoni hajómenetrendeket egy külön menüpontban.

Balatoni Hajózás Zrt.-vel közös projekt eredménye minden létező platformon elérhető iOS-től Androidon át Firefox OS-ig, aki pedig előbb asztali gépen tesztelné, itt is megteheti: Balatoni hajózás.

Lájkold a cikket, és mondd el róla a véleményed!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Általános Szerződési Feltételeink 2018. május 25-től megújultak, amelyek közül kiemelnénk a GDPR szabályozáshoz kapcsolódó Személyes adatok kezelése fejezet pontjait. Rendben